Gözcü (Visual Basic)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk defa görenler için "gözcü" türkay software çatısı altında Windows Platform'u için geliştirilen resmi bir sistem analiz yazılımdır.
Program'ın özelikleri: OS, anakart, CPU, RAM, GPU, disk, ses, ağ, pil, yüklü sürücüler Bilgileri'ni gösterme ve yazdırma.

Bu sürüm Visual Basic dilinden C# diline çevirilmiş versiyondur. Şu an işletim sistemi, anakart bilgisi ve işlemci bilgisi vermektedir.

İlerleyen günlerde diğer özellikler eklenecek. Program şu an işletim sistemi, anakart ve işlemci bilgilerini kusursuz şekilde vermektedir. Planım hatasız şekilde programlamak.

Neden dil değiştirdiğimi soracak olursanız bu konuda belirttim: Gözcü arayüz dili C# dönüştürülüyor

Gözcü C# v1.0.1.1 yama notları;

- Tersine mühendislik.

* Yükleme süresi dünya üzerinde çok fazla işlemci türü olduğu için 6 ila 10 saniye arasında açılmasına neden oluyor programın.

- Değişiklikler.

* Işlemci bölümü yeniden tasarlanıp aktif edildi.
* Yazdırma butonu aktif edildi(sadece deneme amaçlı).
* Koyu tema aktif edildi(sadece deneme amaçlı).
* Okuma algoritması yenilendi.

- Bilgilendirme.

* Programı açtıktan yaklaşık 10 saniye sonra açılacaktır.

1607445273297.png

İndirme linki: Gözcü C# V1.0.1.1.rar
Virüs Total tarama sonucu: VirusTotal

Yayımcı ve geliştirici: Türkay software / eray türkay.
Copyright 2020 - 2021, eray türkay.
Programı şahsım adı üzerinden izinsiz kimse paylaşamaz ve dağıtamaz.
Programı isteyenler indirip kullansın, kimseye zorla kullanmasını istemiyorum.

İlk defa görenler için "gözcü" türkay software çatısı altında Windows Platform'u için geliştirilen resmi bir sistem analiz yazılımdır.
Program'ın özelikleri: OS, anakart, CPU, RAM, GPU, disk, ses, ağ, pil, yüklü sürücüler Bilgileri'ni gösterme ve yazdırma.

Bu sürüm Visual Basic dilinden C# diline çevirilmiş versiyondur. Şu an işletim sistemi, anakart bilgisi ve işlemci bilgisi vermektedir.

İlerleyen günlerde diğer özellikler eklenecek. Program şu an işletim sistemi, anakart ve işlemci bilgilerini kusursuz şekilde vermektedir. Planım hatasız şekilde programlamak.

Neden dil değiştirdiğimi soracak olursanız bu konuda belirttim: Gözcü arayüz dili C# dönüştürülüyor

Gözcü C# v1.0.1.1 yama notları;

- Tersine mühendislik.

* Yükleme süresi dünya üzerinde çok fazla işlemci türü olduğu için 6 ila 10 saniye arasında açılmasına neden oluyor programın.

- Değişiklikler.

* Işlemci bölümü yeniden tasarlanıp aktif edildi.
* Yazdırma butonu aktif edildi(sadece deneme amaçlı).
* Koyu tema aktif edildi(sadece deneme amaçlı).

- Bilgilendirme.

Eki Görüntüle 770693

İndirme linki: Gözcü C# V1.0.1.1.rar
Virüs Total tarama sonucu: VirusTotal

Yayımcı ve geliştirici: Türkay software / eray türkay.
Copyright 2020 - 2021, eray türkay.
Aşırı iyi. Kesinlikle kullanacağım.

Bu önizleme ve bilgilendirme sürümüdür?

İlerleyen günlerde diğer özellikler eklenecek. Program şu an işletim sistemi, anakart, işlemci ve RAM bilgilerini kusursuz şekilde vermektedir. Planım hatasız şekilde programlamak.

Gözcü C# v1.1.0.0 yama notları;

- Değişiklikler:

* RAM bölümü yeniden tasarlanıp aktif edildi.
* Dil değiştirme Switch eklendi.

- Bilgilendirme:

* Dil değiştirme Switch devre dışıdır.
* Yazdırma motoru ve tema motoru yapım aşamasındadır.

1607457659419.png

Düşüncelerinizi merak ediyorum...

İndirme linki: Gözcü C# V1.1.0.0.rar

Yayımcı ve geliştirici: Türkay software / Eray Türkay.
Copyright 2020 - 2021, Eray Türkay.

Güzel bir programa benziyor, sahiplen.com üzerinden alımı yapılıyor mu bu tarz yazılımların?
Eğer oluyorsa ve almadıysanız kesinlikle hakları kendi üzerinize almanızı öneririm.
Pardon sonradan farkettim Copyright yazısını :D

Güzel bir programa benziyor, sahiplen.com üzerinden alımı yapılıyor mu bu tarz yazılımların?
Eğer oluyorsa ve almadıysanız kesinlikle hakları kendi üzerinize almanızı öneririm.
Pardon sonradan fark ettim copyright yazısını :D.

1607458319085.png

Çoktan alındı :D.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı