Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 3 Ağustos 2021 #1 Gözleri nasıl keskinleştiririz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2021
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 3 Ağustos 2021 #2 Bunun bir yolu olsaydı göz hekimleri işsiz kalırdı.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 3 Ağustos 2021 #3 Uzağa odaklanmaya çalış.
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 3 Ağustos 2021 #4 Havuç yiyince daha iyi görüyorsun diye biliyorum.
M mynespc Picopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 394 Çözümler 1 3 Ağustos 2021 #5 cxnnorx dedi: Havuç yiyince daha iyi görüyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onlar hikaye kara büyü lazım sana.
cxnnorx dedi: Havuç yiyince daha iyi görüyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onlar hikaye kara büyü lazım sana.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 3 Ağustos 2021 #6 Lazer tedavisi ile kornea düzeltilebiliyor diye biliyorum.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Ağustos 2021 #7 Fazla bilgisayara bakma gözlük takıyorsun fazla çıkarma eğer çıkarırsan daha körü olur. cxnnorx dedi: Havuç yiyince daha iyi görüyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Derin turuncu olur başka bir şey olmaz.
Fazla bilgisayara bakma gözlük takıyorsun fazla çıkarma eğer çıkarırsan daha körü olur. cxnnorx dedi: Havuç yiyince daha iyi görüyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Derin turuncu olur başka bir şey olmaz.
Kreinnar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 1.627 Çözümler 3 3 Ağustos 2021 #8 ekran dedi: Fazla bilgisayara bakma gözlük takıyorsun fazla çıkarma eğer çıkarırsan daha körü olur. Genişletmek için tıkla... Büyük bir yanlış. Gözlükle göz bozukluğunun hiçbir alakası yok.
ekran dedi: Fazla bilgisayara bakma gözlük takıyorsun fazla çıkarma eğer çıkarırsan daha körü olur. Genişletmek için tıkla... Büyük bir yanlış. Gözlükle göz bozukluğunun hiçbir alakası yok.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 3 Ağustos 2021 #9 Gözün bozuksa gözlük kullan. Eğer biyolojik sınırlar içerisinde gözünü daha seçici ve duyarlı hale getirmek istiyorsan bunun tek yolu pratik yapmak. Örneğin avcıysan avlanmak, oyuncuysan oyun oynamak bunun tek yolu.
Gözün bozuksa gözlük kullan. Eğer biyolojik sınırlar içerisinde gözünü daha seçici ve duyarlı hale getirmek istiyorsan bunun tek yolu pratik yapmak. Örneğin avcıysan avlanmak, oyuncuysan oyun oynamak bunun tek yolu.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Ağustos 2021 #10 Kreinnar dedi: Büyük bir yanlış. Gözlükle göz bozukluğunun hiçbir alakası yok. Genişletmek için tıkla... Bildiğime göre gözlük takan kişiler gözlük takmadığı zaman gözü bozulabilir ve gözlük takmayan kişilerde gözlük taktığı zaman gözü bozulabilir.
Kreinnar dedi: Büyük bir yanlış. Gözlükle göz bozukluğunun hiçbir alakası yok. Genişletmek için tıkla... Bildiğime göre gözlük takan kişiler gözlük takmadığı zaman gözü bozulabilir ve gözlük takmayan kişilerde gözlük taktığı zaman gözü bozulabilir.