XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 22 Kasım 2022 #11 Teru dedi: En iyisi aldığın yere götürmek. Hele metal çerçeve ise yazın genleşip fırlıyor. Metal çerçeveli gözlük pişmanlıktır. Genişletmek için tıkla... Çok severek almıştım
Teru dedi: En iyisi aldığın yere götürmek. Hele metal çerçeve ise yazın genleşip fırlıyor. Metal çerçeveli gözlük pişmanlıktır. Genişletmek için tıkla... Çok severek almıştım
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 11 22 Kasım 2022 #12 XEfe.Bey dedi: Bilmiyorum. Açıkçası biraz canım sıkıldı. Olmazsa yarın aldığım yere götüreceğim. Hafif çıkık var hocam, fakat düşecek kadar değil. Anlaşılıyor yanlız. Genişletmek için tıkla... Doğru anlamışım o zaman. Kolaylıkla camı yerine takabilirsiniz. Risk almak istemiyorum derseniz de gözlükçüler emrinize amade..
XEfe.Bey dedi: Bilmiyorum. Açıkçası biraz canım sıkıldı. Olmazsa yarın aldığım yere götüreceğim. Hafif çıkık var hocam, fakat düşecek kadar değil. Anlaşılıyor yanlız. Genişletmek için tıkla... Doğru anlamışım o zaman. Kolaylıkla camı yerine takabilirsiniz. Risk almak istemiyorum derseniz de gözlükçüler emrinize amade..
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.039 Makaleler 15 Çözümler 479 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Kasım 2022 #13 XEfe.Bey dedi: Çok severek almıştım Genişletmek için tıkla... Metal mi? Ben de metal gözlüğümü çok severek almıştım...
XEfe.Bey dedi: Çok severek almıştım Genişletmek için tıkla... Metal mi? Ben de metal gözlüğümü çok severek almıştım...
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 22 Kasım 2022 #14 Hafifçe ittirerek yerine takabilirsiniz. Eğer bu sürekli oluyorsa bi gözlükçüye gösterin.