Öyle arkadaşta düşman başına. Ben bir şey demedigi halde gidip telefonunun kamerasini bozup 600 TL'ye yaptırmıştım. Sonra çok koydu tabi bı anda boş yere 600 gidince. Eski para bir de. Neyse bu da boyle bir animdir.Gözlükçüye götür 2 dakikada yapıyorlar, ben arkamda oturan arkadaşa dirseği çakıp yamulttuğumda bağırdı çağırdı yaptır parasını ver falan diye gittim 10 saniyede yaptı verdi kadın.
Top oynuyoduk arkadaşın yüze geldi kırıldı. Yine benim yüzüme geldi sadece yara yaptı, sayısız yere düştü ve aldım, taktım devam ettim. Gözlük dert, lens kullanıyorum şu an o da ayrı dert. Vallahi çeken bilir Allah bizim gibi ağmaların yardimcisi olsun.Hala şu metal gözlükler neden kullanılıyor anlamadım. Bir keresinde de iş yerindeki arkadaş gözlüğüne oturmuş, yamultmuş, takamıyordu ve tüm gün başı ağırmıştı. Ben plastik çerçeve kullanıyorum 3 kattan düştü çizik bile olmadı gittim aldım taktım. Bugüne kadar kaç kez üstüne oturdum, bastım bilemem bile. En iyisi bu plastik çerçeveler. Bu arada herhangi bir gözlükçü ücret almadan düzeltir bunu ciddi bir şey değil.
Top oynuyorduk arkadaşın yüze geldi kırıldı. Yine benim yüzüme geldi sadece yara yaptı, sayısız yere düştü ve aldım, taktım devam ettim. Gözlük dert, lens kullanıyorum şu an o da ayrı dert. Vallahi çeken bilir Allah bizim gibi ağmaların yardimcisi olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.