Üçgen oyun arşivinde Escape From Tarkov var mı?

Layra5138

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce internet kafe üzerinden Escape from Tarkov oynayan oldu mu? Eğer orijinal oyun arşivde varsa indirmelerini rica edeceğim.

Daha önce internet kafe üzerinden Escape from Tarkov oynayan oldu mu? Eğer orijinal oyun arşivde varsa indirmelerini rica edeceğim.
İnternetten de araştırdığım zaman görmedim, zamanında da gittiğimde de görmemiştim. Birde kafeden kafeye cidden değişiyor, bir kafe de "Steam Shadow of Mordor" gördüğüm bile olmuştu mesela. (Steam olması yersiz oyun yani.) Belki özel istek ile anlaşabileceğiniz bir kafe vardır.
Arşiv de normalde 20TB filan sanırım ama kafeler genellikle 5-10TB'lik kısmını kullanıyor.

İnternet kafede o oyunu kaldıracak sistem olmadığı için koycaklarınıda sanmıyorum.
Gittiğim bir kafede "4070 Super, 3070, RX 580, 750Ti, hatta GT 9800" vardı. Üçgen Oyun Arşivini hazırlayanlar zaten sistem filan bakmıyor, direk ekliyorlar ama genede kafeden kafeye değişiyor durum.

İnternet kafede o oyunu kaldıracak sistem olmadığı için koycaklarınıda sanmıyorum.

Saati 1 liralık internet kafeler eskide kaldı hocam.
Vay be anılar gözümde canlandı babam beni kafeye bırakıp kahveye giderdi call of dutyde takılırdım ne güzel günlerdi 🥹.

Kafede kaldıracağına inandığım bilgisayarlar var kesinlikle. Kendi bilgisayarımda oynayabiliyordum tabii azıcık kasma sıkıntısı vardı. Eğer benim sistemim kaldırıyorsa oradakiler haylice oynatır diye düşünüyorum.

İnternetten de araştırdığım zaman görmedim, zamanında da gittiğimde de görmemiştim. Bir de kafeden kafeye cidden değişiyor, bir kafe de "Steam Shadow of mordor" gördüğüm bile olmuştu mesela. (Steam olması yersiz oyun yani.) Belki özel istek ile anlaşabileceğiniz bir kafe vardır.
Arşiv de normalde 20TB filan sanırım ama kafeler genellikle 5-10TB'lik kısmını kullanıyor.

Gittiğim bir kafede "4070 Super, 3070, RX 580, 750 Ti, hatta GT 9800" vardı. Üçgen oyun arşivini hazırlayanlar zaten sistem filan bakmıyor, direk ekliyorlar ama gene de kafeden kafeye değişiyor durum.

Bugün gitmeye vakit bulamam diye düşündüğüm için açmıştım konuyu ancak bir şekilde vakit buldum gidip sordum. Arşivde varmış oyun ancak çalışıp çalışmayacağından ve orijinal sürüm olup olmadığından emin olmadığını söyledi. 😶‍🌫️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı