Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar, ben son zamanlarda uzaktaki nesneleri çok hafif bulanık görüyorum ama yani çok küçük şeyleri biraz bulanık görüyorum sadece diyebilirim. Yine de bir doktora gittim ve bana önemli bir şey olmadığını ve bana bir dinlendirici gözlük vereceğini söyledi, bir tane de gözümdeki kuruluk için damla verdi. Ben gözlükçüye gittim ve bana numaralı gözlük olduğunu söyledi. Gözlerimde astigmat ve miyop varmış. Ben numaralarımı sorunca bana sağ göz: 0.75, 0.50 sol göz: 0.75, 0.75 gibi bir şey dedi sanırsam. Vallahi ne yalan söyleyeyim hatırlamıyorum ama 3 tane 0.75, 1 tane 0.50 dedi ona eminim( cahilliğime ve tecrübesizliğime verin). Ben de gözlük aldım işte bir de en kaliteli camı aldım toplam 850 TL ödedim. Ama sorun tam olarak sonra başladı. Ben gözlük takınca sağ gözüm tamam bir tık daha iyi görüyor ama sol daha kötü görüyor, gözlüksüz çok daha iyi görüyorum yani. İlk defa gözlük kullanıyorum bir de bunun neden olduğunu merak ediyorum, bir hata mı var acaba. Şimdi e-Devlet'ten de reçeteyi buldum ama reçeteden de bir şey anlamıyorum. Bilen biri aydınlatsın beni.