Gözlük başı ve gözleri ağrıtıyor

ququwi

Centipat
Daha fazla  
Gözlük kullanmaya yeni başladım 4 5 gün oldu son iki günde gözlüğün beni çok rahatsız etiğini fark ettim gözlük takmaya başladığımdan beri göz altımda morluklar oluştu gözlüğü taktığımda gözüm çok ağrıyor başım da aynı şekilde öyle bir ağrıyor ki bu ağrı kulaklarıma vuruyor yani alışmalısın gözlüğe olayı falan var evet ama ben buna alışana kadar hiçbir şey yapamam yani bu ağrıdan durulmuyor açıkçası uyku düzenim bozukken gözlerim bu kadar yorulmuyordu ve gözlük çabuk uykumu getiriyor esnetiyor beni concerta kullandığım halde.

Doktor yanlış numara yazmış olabilir numara artmış desem 5 günde olmaz o

Yani hiç gözümden çıkarmadım 1 gün hariç 2 3 gün kullandım 1 gün babaannemlere gittim orada da zaten Full yattım neredeyse sonra sabah eve geçtim gözlük kullanmaya devam ettim 3. gün sanırsam bugün de ve yani çok rahatsız edici olmaya başladı alışırım diye katlanıyordum ama olacak gibi değil sanırsam.

Yani hiç gözümden çıkarmadım 1 gün hariç 2 3 gün kullandım 1 gün babaannemlere gittim orada da zaten Full yattım neredeyse sonra sabah eve geçtim gözlük kullanmaya devam ettim 3. gün sanırsam bugün de ve yani çok rahatsız edici olmaya başladı alışırım diye katlanıyordum ama olacak gibi değil sanırsam.

Büyük ihtimal numara yanlış daha çok bozmadan gözlerini doktora danış bence.

Ya doktor gözlük denetiriyordu işte bana en son denettigi gözlük cok güzeldi nasıl dedi iyi dedim bu büyük numara başlangıc icin bir küçügünü denettirdi oda iyiydi bunu veririyim sana o büyük olur dedi onu verdi. Yani en alt taki rakam sadece biraz belli olmuyordu.

1 ay falan sürer bende yeni başladığımda veya yeni lensli gözlük aldığımda ağrıyordu. Hatta kendimi şaşı hissediyordum sanki cam kaymış gibi ama alıştım eskisi anormal geliyor. Biraz daha zaman geçsin düzelmezse gidersin 2 3 günde geçmiyor.

Ya doktor gözlük denetiriyordu işte bana en son denettigi gözlük cok güzeldi nasıl dedi iyi dedim bu büyük numara başlangıc icin bir küçügünü denettirdi oda iyiydi bunu veririyim sana o büyük olur dedi onu verdi. Yani en alt taki rakam sadece biraz belli olmuyordu.

Zaten göz ölçmek için bir makinenin karşısında bekliyorsun onu direk vermesi lazımdı ama tabii ki doktordan iyi bilemem siz içinizi rahatlatmak için bence bir doktora görünün derim ama bir süre daha bekleyin alışma süreci olabilir.

1 ay falan sürer bende yeni başladığımda veya yeni lensli gözlük aldığımda ağrıyordu. Hatta kendimi şaşı hissediyordum sanki cam kaymış gibi ama alıştım eskisi anormal geliyor. Biraz daha zaman geçsin düzelmezse gidersin 2 3 günde geçmiyor.

Aynı durum şu an o şaşı hisetme durumu bende de var yani genelikle PC başında oyun oynuyorum ve bu oynadıgım oyunu cok etkiliyor.

Aynı durum şu an o şaşı hisetme durumu bende de var yani genelikle PC başında oyun oynuyorum ve bu oynadıgım oyunu cok etkiliyor.

Gözlüğü şaşılığı düzeltmek için yamuk koyma, normal pozisyonunda dursun oturttur kulağına burnuna. Zamanla şaşılıkta baş ağrısıda geçiyor merak etme. 1 ay geçtikten sonra hala devam ediyorsa doktora gidersin. Ben Atasun optikten almıştım orada alırken gözümün ölçüsünü falan aldılar konumunu falan ona göre lenste odak noktası yapılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı