Çerçeveli gözlük ve şeffaf lens aldım, eve geldigimde gözlük takıyorum dışarıda lens, belki bir zaman sonra lensi bırakabilirim, bıkarsam gözlük burun şeklini bozar mı? 18 yaşındayım, bu yaştan sonra sorun olur mu?
Çerçeveli gözlük ve şeffaf lens aldım, eve geldigimde gözlük takıyorum dışarıda lens, belki bir zaman sonra lensi bırakabilirim, bıkarsam gözlük burun şeklini bozar mı? 18 yaşındayım, bu yaştan sonra sorun olur mu?
Yani ben şahsen spor kariyeri planladığım için lazer yapmayacağım fakat herhangi bir spor amacın asker olma amacın vs yoksa ve lazer için güzel ve bol keseden bütçen varsa lazere gidebilirsin çünkü düzgün yapılmayan ucuz lazer hayatını mahvedebilir.
11 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum ve ben normalde sivri burunlu bir insanım. 13 yaşıma girdiğim zamanlar burnumun başında göçük gözüküyordu ve göçük gözüken yer gözlüğümü taktığım yerdi. Bence gözlük burun yapısını bozuyor.