Gözlük, burun şeklini bozar mı?

333542

Kilopat
Çerçeveli gözlük ve şeffaf lens aldım, eve geldigimde gözlük takıyorum dışarıda lens, belki bir zaman sonra lensi bırakabilirim, bıkarsam gözlük burun şeklini bozar mı? 18 yaşındayım, bu yaştan sonra sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çerçeveli gözlük ve şeffaf lens aldım, eve geldigimde gözlük takıyorum dışarıda lens, belki bir zaman sonra lensi bırakabilirim, bıkarsam gözlük burun şeklini bozar mı? 18 yaşındayım, bu yaştan sonra sorun olur mu?

Bence bozuyor. Çünkü burnum üst kısmından biraz baskılanmış gibi gözüküyor.

Bence de bozuyor, benim dümdüzdü şu an biraz bozuk gibi görünüyor, eskisi gibi iyi değil 2 yıl kullanmama rağmen.

Peki sadece evde kullanıyorum yine de sorun olur mu veya göz için lazere başvurulur mu öneri var mı?

Yani ben şahsen spor kariyeri planladığım için lazer yapmayacağım fakat herhangi bir spor amacın asker olma amacın vs yoksa ve lazer için güzel ve bol keseden bütçen varsa lazere gidebilirsin çünkü düzgün yapılmayan ucuz lazer hayatını mahvedebilir.

11 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum ve ben normalde sivri burunlu bir insanım. 13 yaşıma girdiğim zamanlar burnumun başında göçük gözüküyordu ve göçük gözüken yer gözlüğümü taktığım yerdi. Bence gözlük burun yapısını bozuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı