Gözlük camı değiştirdikten sonra her şey çok değişik gelmeye başladı. Sebebi nedir? Başım falan dönüyor sanki. Düz yol yokuş aşağı gibi geliyor ve bulanık gibi hissediyorum ama değil.
Alışırsın. Cevabım fazla basite kaçtı sanırım ama öyle. 1 güne kalmadan vücudun duruma alışacak. İlk kez gözlük takanlarda bu durum daha da ağır olabiliyor.
Bugün bende de değişti. Normal bir his alışmaya bak. Gözlerin alışır bir süre sonra. Ben her seferinde kusacak gibi oluyorum.
Eğer göz numaran az yükseldiyse pek fark etmezsin ama benim gibi 2 derece(veya 0.75-1) birden atladıysan başın döner.
Gözlük camı değiştirdikten sonra her şey çok değişik gelmeye başladı. Sebebi nedir? Başım falan dönüyor sanki. Düz yol yokuş aşağı gibi geliyor ve bulanık gibi hissediyorum ama değil.
Bugün bende de değişti. Normal bir his alışmaya bak. Gözlerin alışır bir süre sonra. Ben her seferinde kusıcak gibi oluyorum.
Eğer göz numaran az yükseldiyse pek fark etmezsin ama benim gibi 2 derece(veya 0.75-1) birden atladıysan başın döner.
Hocam 2 yıl önce gittik en son sonuca baktık 1.25 sol 1.50 sağ imiş 2 yıl geçmesine rağmen bir değişiklik yok bugün değiştirdim nedense sizin dediğiniz gibi kusıcak gibi oluyor midem bulanıyor gibi.
Bugün bende de değişti. Normal bir his alışmaya bak. Gözlerin alışır bir süre sonra. Ben her seferinde kusıcak gibi oluyorum.