Gözlük camı değişimi sonrası baş dönmesi hissi

ahmet_kıran

Hectopat
Yer
Türkiye
Gözlük camı değiştirdikten sonra her şey çok değişik gelmeye başladı. Sebebi nedir? Başım falan dönüyor sanki. Düz yol yokuş aşağı gibi geliyor ve bulanık gibi hissediyorum ama değil.

Bugün bende de değişti. Normal bir his alışmaya bak. Gözlerin alışır bir süre sonra. Ben her seferinde kusacak gibi oluyorum.
Eğer göz numaran az yükseldiyse pek fark etmezsin ama benim gibi 2 derece(veya 0.75-1) birden atladıysan başın döner.

Gözlük camı değiştirdikten sonra her şey çok değişik gelmeye başladı. Sebebi nedir? Başım falan dönüyor sanki. Düz yol yokuş aşağı gibi geliyor ve bulanık gibi hissediyorum ama değil.

Numaranız değiştiyse normal bir durum hocam. Bende ilk gözlük taktığım an caddede zor yürüyebildim.

Çok normal, ben en kötüsünü 1,5 sağ 1,75 sol gözken 3,75 sağ 3,75 sola çıkartınca yaşadım, berbat bir histi yine sizde çok olmamıştır.

Bugün bende de değişti. Normal bir his alışmaya bak. Gözlerin alışır bir süre sonra. Ben her seferinde kusıcak gibi oluyorum.
Eğer göz numaran az yükseldiyse pek fark etmezsin ama benim gibi 2 derece(veya 0.75-1) birden atladıysan başın döner.

Hocam 2 yıl önce gittik en son sonuca baktık 1.25 sol 1.50 sağ imiş 2 yıl geçmesine rağmen bir değişiklik yok bugün değiştirdim nedense sizin dediğiniz gibi kusıcak gibi oluyor midem bulanıyor gibi.

Bugün bende de değişti. Normal bir his alışmaya bak. Gözlerin alışır bir süre sonra. Ben her seferinde kusıcak gibi oluyorum.

Bir de bende daha çok şekil değişikliği gibi bir şey oldu perspektifimsi gibi bir şey nasıl olduğunu kelimelere dökmek zor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı