Gözlük camları temizlenmiyor

ququwi

Centipat
Daha fazla  
Gözlük kulan maya başladım 3 gün gibi bir süre oldu gözlükle beraber gelen bu gözlük camı temizleme şeyi ile ve yanında gelen mendili ile güzelce siliyorum ama geçmiyor. Bunun buğusu en alt katta oturuyoruz oturduğum yerde de arkamdan klima esiyor. Bunun yüzünden mi yoksa bu her gözlükte mi böyle bunun bir çözümü yok mu gözlerimi çok rahatsız ediyor ve yoruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gözlük kulan maya başladım 3 gün gibi bir süre oldu gözlükle beraber gelen bu gözlük camı temizleme şeyi ile ve yanında gelen mendili ile güzelce siliyorum ama geçmiyor. Bunun buğusu en alt katta oturuyoruz oturduğum yerde de arkamdan klima esiyor. Bunun yüzünden mi yoksa bu her gözlükte mi böyle bunun bir çözümü yok mu gözlerimi çok rahatsız ediyor ve yoruyor.

O mendil bir işe yaramıyor. Ben önce suyla veya sabunla yıkıyorum ardından toz bezine siliyorum. Asla mükemmel olmuyor. Ama o mendilden yine iyi.

Toz bezi de sert olacak iyice bastırın silin. Önce elinizi yıkayın o buğular el yağı.
İmkanınız varsa bunlardan alabilirsiniz.

O mendil bir işe yaramıyor. Ben önce suyla veya sabunla yıkıyorum ardından toz bezine siliyorum. Asla mükemmel olmuyor. Ama o mendilden yine iyi.

Toz bezi ne ya o zarar vermez mi cama kalın bir bez biraz bunun fıs fıs ı da var ya boşaltsam bile içine bir işe yaramıyor ya çıldıracağım etraf pas parlak.

Buğunun birçok sebebi var, biraz gözünüzden uzaklaştırın azalacaktır. sıcak-soğuk ortama gir çık olursa buğu olur. Gözlükçülerin verdiği sular genelde bir işe yaramaz, bezler ise kaygan gibi bir yapısı varsa iyi silmez. 3 harfli marketlere bazen geliyor, 20'li olarak kutuda tekli gözlük silme bezleri, onlar alkollü, yağı falan çok kolay silip çıkarır. O olmazsa yumuşak olacak şekilde tişörtün iç kısmıyla da silinir. Silmeden önce gözlüğe üfleyin, hoh yapıp biraz buhar oluşturun ve öyle silin.

Belki ayda 1 kalıp sabun köpüğüyle yıkanabilir ama çeşme suyu cama zarar verebiliyor, riskli biraz.

Toz bezi de sert olacak iyice bastırın silin. Önce elinizi yıkayın o buğular el yağı.

Camlara kendimden iyi bakıyorum elimi bile sürmürmüyorum cama.

Toz bezi ne ya o zarar vermez mi cama kalın bir bez biraz bunun fıs fıs ı da var ya boşaltsam bile içine bir işe yaramıyor ya çıldıracağım etraf pas parlak.

Önce elinizi ve camınızı yıkayın. Yağınız gitsin. Sonra sert bir bezle ben kesilmiş atlet mi ne öyle bir bezle siliyorum mis gibi de oluyor. Alkol zarar verir alkolsüz mendil kullanın. Anti refle ise.

Camlara kendimden iyi bakıyorum elimi bile sürmürmüyorum cama.

Yüzümüzün teri yağı da bulaşıyor.

Önce elinizi ve camınızı yıkayın. Yağınız gitsin. Sonra sert bir bezle ben kesilmiş atlet mi ne öyle bir bezle siliyorum mis gibi de oluyor. Alkol zarar verir alkolsüz mendil kullanın. Anti refle ise.

Yüzümüzün teri yağı da bulaşıyor.

Anti refle dediğin şey mi gözlükçü bilgisayara çok bakıyorsan mavi ışık engellemesi yapayım cama öyle bir şey dedi bende yap dedim o mu anti refle.

Anti refle dediğin şey mi gözlükçü bilgisayara çok bakıyorsan mavi ışık engellemesi yapayım cama öyle bir şey dedi bende yap dedim o mu anti refle.

Yapma. Onu ben bilerek yaptırmadım 3 cam var.
Filtresiz
Anti refle
Mavi ışık filtresi.
Filtresiz klasik sadedir.
Anti refle ışığın yansımasını engeller ve yüzde 8 daha net görüş sağlar.
Mavi ışık adı üstünde mavi ışığı filtreler ancak görüntü kalitesini de düşürür.
Günlük kullanımda anti refle tercih edilir eğer ayrıca oyun oynarken kullanılacak gözlük alınırsa mavi ışık filtreli tercih edilir. Dediğim gibi görüntüyü biraz bozar.
Keşke anti refle yaptırsaydınız.

Yapma. Onu ben bilerek yaptırmadım 3 cam var.
Filtresiz.
Anti refle.
Mavi ışık filtresi.
Filtresiz klasik sadedir.
Anti refle ışığın yansımasını engeller ve yüzde 8 daha net görüş sağlar.
Mavi ışık adı üstünde mavi ışığı filtreler ancak görüntü kalitesini de düşürür.
Günlük kullanımda anti refle tercih edilir eğer ayrıca oyun oynarken kullanılacak gözlük alınırsa mavi ışık filtreli tercih edilir. Dediğim gibi görüntüyü biraz bozar.
Keşke anti refle yaptırsaydınız.

Yani ilk defa gözlük kullanıyordum mavi ışık filtresi e mantıklı geldi günümün tamamı bilgisayarda geçiyor zaten.

Şimdi zaten gözlük almak için doktora ğitiğim de bana vermesi gerekenin bir küçüğünü vermişti o fazla olur diye şimdi kullandığım da bu alt alt a 3 harf vardı en küçüğünü zar zor da olsa anlıyordum etki eder mi etse de zaten bilgisayar başında kullanıyorum genellikle daha 3 gün oldu zaten.

Yani ilk defa gözlük kullanıyordum mavi ışık filtresi e mantıklı geldi günümün tamamı bilgisayarda geçiyor zaten.

Şimdi zaten gözlük almak için doktora ğitiğim de bana vermesi gerekenin bir küçüğünü vermişti o fazla olur diye şimdi kullandığım da bu alt alt a 3 harf vardı en küçüğünü zar zor da olsa anlıyordum etki eder mi etse de zaten bilgisayar başında kullanıyorum genellikle daha 3 gün oldu zaten.

Yok o etki etmez de dediğim gibi ben de konu açtım o lanet mendil için. İstersen losyonu sil ve sonra peçeteye kurula. Yumuşak peçete varsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı