Gözlük çok rahatsız ediyor

Hocam çerçeve genel olarak iyi silme olayı bezem veya gözlük mendiline siliyorum ama yinede toz oluyor.
Özel camların faydası olabilir mi bilmiyorum hiç denediniz mi çizilmeye karşı dayanıklı yapıyorlar, ama toz tutmasına karşı veya belli etmeyen cam filan falan bilemiyorum

atasun optiğe gidip en üst cam modelini inceleyin bakalım beğenebilirsiniz belki.

A101'de gözlük camı temizleme mendili var, cam gibi yapıyor. Hem telefonumun ekranını hemde gözlüğümü onunla silerim. Hiç iz bırakmaz.
mendiva mı? varsa ben kulanıyorum ama yine az buz kalıyor yine rahatsız ediyor bu durum beni hasta etti resmen

Ne zamandır beri gözlük kullanıyorsun, ilk zamanların ise başta biraz herkes zorlanır ama ileride o kadar alışırsın ki gözlüksüz kendini garip hissedersin.

mendiva mı? varsa ben kulanıyorum ama yine az buz kalıyor yine rahatsız ediyor bu durum beni hasta etti resmen
O zaman gözlüğünü şampuan veya dalin ile mis gibi köpük köpük yıka. Evde kalitesi iyi olan temiz bir havluyla kurula, o zaman güzel olur.

faydası var kullandım zaten ben gözlüğü 6 yıldır kullanıyorum ama oda mavi ekran (Sarı)

4 yıldır gözlük kullanıyorum şahsi deneyimim plastik çerçevelerin kenarları silinmiyor kirli kalıyor ama metal çerçeve tertemiz oluyor. Çerçeveyi biraz büyük ve yuvarlak alırsanız bir süre sonra görmüyorsunuz.

Ne zamandır beri gözlük kullanıyorsun, ilk zamanların ise başta biraz herkes zorlanır ama ileride o kadar alışırsın ki gözlüksüz kendini garip hissedersin.
ben 6 yıldır kullanıyorum 1 yıldır çekmeye başladım bu sorunu

O zaman gözlüğünü şampuan veya dalin ile mis gibi köpük köpük yıka. Evde kalitesi iyi olan temiz bir havluyla kurula, o zaman güzel olur.
bu arada öyle yapıyorum zaten ama durulamak olunca bezle siliyorum toz oluyor peçete desen çiziyor o yüzden nasıl durulasam bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…