Gözlük takılmazsa gözler iyileşebilir mi?

Daha fazla  
Miyopum ayrıca sol gözde astigmatta var. Aklıma bir şey geldi, göz kasları düzgün çalışmadığı için göz sorunu çekiyorsak ve gözlük göz kaslarının yapması gerekeni yapıyor ise uzun bir süre gözlük kullanmazak göz kasları görevini yerine getirmeye çalışıp zaman içinde bu kaslar gelişip tekrar sağlıklı formuna gelebilir mi?

Kesin bir şey söylenemiyor bu konuda, doktorlar bile net cevap veremiyor, bende de astigmat ve miyop var ve 2 yıl gözlük taktım, 1 yıldır da gözlüksüzüm ancak göz derecem hiç değişmedi. Göz derecem oldukça düşük olduğu için de değişim olmuyor olabilir.

Böyle bir şey olsa zaten gözlük diye bir şey yapılmazdı. Gözlük kullanmazsanız daha çok ilerleyecektir numaranız. 10 yıldan fazla bir süredir gözlük kullanıyorum, bir süre sonra alışkanlık oluyor ve gözlük var mı yok mu anlayamıyorsunuz bile hayatınız ona göre rutine giriyor.

Böyle bir şey olsa zaten gözlük diye bir şey yapılmazdı. Gözlük kullanmazsanız daha çok ilerleyecektir numaranız. 10 yıldan fazla bir süredir gözlük kullanıyorum, bir süre sonra alışkanlık oluyor ve gözlük var mı yok mu anlayamıyorsunuz bile hayatınız ona göre rutine giriyor.
8 senedir kullanıyorum hocam derdi bitmiyor gözlüğün, lens de kullandım onun da maliyeti fazla, en iyisi lazer ameliyat yaptırıp direkt sorunu çözmek galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı