Gözlük takmamak numarayı artırır mı?

Hocam şu an 16 yaşına gireceğim mayısta. Artıyor gene ama ufak ufak artık. Umarım artmaz yani 6 7 olmamasından yanayım. Lazerle çizdireceğim yaşım gelince.
Merak etme gözlüğünü takarsan sorun çıkaracak kadar artmaz.

Hocam şahsen benim göz numaram 1 sene önce 2 idi şu an 1.50 civarı
Önceden 2 olduğuna emin misiniz böyle bir şeyi ilk kez sizden duydum?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merak etme gözlüğünü takarsan sorun çıkaracak kadar artmaz.

Önceden 2 olduğuna emin misiniz böyle bir şeyi ilk kez sizden duydum?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet hocam garip gelebilir fakat cidden öyleydi.

Bu arada bende yeni öğrendim bir yanlışımı düzelteyim gözlük takmak ilerlemeyi azaltmıyormuş sadece net görmeyi sağlıyormuş @615069 yani gözlüğü hiç bir zaman takmasan da olur kaynağım şu. Göz Sağlığı Konusunda Doğru Bilinen Yanlışlar - Memorial. 1. başlık

Hocam mutasyonlu birisi değilseniz bunun olması imkansıza yakın gibi doktorlar öyle diyor çünkü.
Hocam bence bu yanlış bir bilgi. Eğer öyleyse gözlüğe neden mavi ışık filtresi takıyorlar?

Bu arada bende yeni öğrendim bir yanlışımı düzelteyim gözlük takmak ilerlemeyi azaltmıyormuş sadece net görmeyi sağlıyormuş @615069 yani gözlüğü hiçbir zaman takmasan da olur kaynağım şu. Göz Sağlığı Konusunda Doğru Bilinen Yanlışlar - Memorial. 1. başlık.

Hocam mutasyonlu birisi değilseniz bunun olması imkansıza yakın gibi doktorlar öyle diyor çünkü.

Hocam haklı olabilirsin bilgim çok yok bu konuda belki doktor hatası vs de olabilir bilmiyorum fakat düşüş vardı numarada.

Şu an sağ -4.50 sol -3.50 hocam.
-2.5 gibi gözümde miyop var gözlük takmayınca kendimi rahatsız hissediyorum, kitap harici hiçbir yazıyı okuyamıyorum. Siz nasıl gözlük takmak istemiyorsunuz onu anlamadım. Takın hocam numarasının artmasını engeller eğer mavi ışık filtreli falan alırsanız artık ne diyorlarsa bana öyle demişlerdi.

-2.5 gibi gözümde miyop var gözlük takmayınca kendimi rahatsız hissediyorum, kitap harici hiçbir yazıyı okuyamıyorum. Siz nasıl gözlük takmak istemiyorsunuz onu anlamadım. Takın hocam numarasının artmasını engeller eğer mavi ışık filtreli falan alırsanız artık ne diyorlarsa bana öyle demişlerdi.
Hocam gözlük takmak hiç hoş değil estetik açıdan sevmiyorum. Bende o dediğiniz filtrelerin falan hepsi var zaten etkisi vardır elbet.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı