Çözüldü Gözlükten dolayı MSÜ'ye girememenin çözümü var mı?

• Konuyu başlatan Noxry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 1.145
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Noxry

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bir süredir hayalim MSÜ'den subay olmaktı. Ancak gözümden dolayı giremiyorum girmenin bir yolu var mı?

Çözüm
Gözünü sağlık mülakatından 6 ay önce çizdirirsen geçme ihtimalin var başkada yok diye biliyorum.
Leo angart tarafından yazılan " Doğal Yöntemle Gözlüklere Veda" adlı bir kitap var onda sende olan göz kusuruna göre bazı egzersizler var eğer içinizden gerçekten düzelecek diye inanarak bu egzersizleri düzenli olarak yaparsanız göz derecenizi sıfıra düşürebilirsiniz. Benim kardeşim düzenli olarak yapmıştı ve göz derecesini sıfıra indirmişti. Tabi diyebilirsiniz bu egzersizler düzeltiyorsa niye doktorlar var niye gözlükler var diye, ben kendi tavsiyemi ve benimde, kardeşiminde deneyimlerini size aktarıyorum. İnanmayıp denemezseniz sizin kaybedeceğinizi düşünüyorum.
İnanmayacak bir şey yok hocam dediğinizde haklısınız, bizzat askeri pilotlar bile hho girecek adaylara bu egzersizleri öneriyor.
Dediğiniz kitabı bir kenara yazdım 👍

Hocam boş verin MSÜ'ye uğraşmaya değmez gözlüğü atın yeter sağlığınızdan öte şey yok.

Maalesef ben öyle diyemiyorum, aklımdan hiç çıkmıyor büyük ihtimal ölene kadar çıkmazda.
Gözlük kullanmak beni rahatsız etmiyor, sadece MSÜ için çizdirecektim o da olmadı maalesef.

Leo angart tarafından yazılan " doğal yöntemle gözlüklere veda" adlı bir kitap var onda sende olan göz kusuruna göre bazı egzersizler var eğer içinizden gerçekten düzelecek diye inanarak bu egzersizleri düzenli olarak yaparsanız göz derecenizi sıfıra düşürebilirsiniz. Benim kardeşim düzenli olarak yapmıştı ve göz derecesini sıfıra indirmişti. Tabii diyebilirsiniz bu egzersizler düzeltiyorsa niye doktorlar var niye gözlükler var diye, ben kendi tavsiyemi ve benim de, kardeşiminde deneyimlerini size aktarıyorum. İnanmayıp denemezseniz sizin kaybedeceğinizi düşünüyorum.

Hocam kitabı nereden alabiliriz bir de ne kadar sürede düzeldi.bir de kardeşinizin derecesi kaçtı

İnanmayacak bir şey yok hocam dediğinizde haklısınız, bizzat askeri pilotlar bile HHO girecek adaylara bu egzersizleri öneriyor.
Dediğiniz kitabı bir kenara yazdım 👍

Maalesef ben öyle diyemiyorum, aklımdan hiç çıkmıyor büyük ihtimal ölene kadar çıkmazda.
Gözlük kullanmak beni rahatsız etmiyor, sadece MSÜ için çizdirecektim o da olmadı maalesef.

Hocam hayatın bittiği yok hayat devam ediyor öyle düşünmenize gerek yok sağlığınız yerinde ona şükür edin belki Allah karşınıza daha hayırlı bir kapı açar.

Hocam kitabı nereden alabiliriz bir de ne kadar sürede düzeldi. Bir de kardeşinizin derecesi kaçtı.

Hocam hayatın bittiği yok hayat devam ediyor öyle düşünmenize gerek yok sağlığınız yerinde ona şükür edin belki Allah karşınıza daha hayırlı bir kapı açar.

Haklısınız, Allah'tan umut kesilmez, tabii bende kendimi iyice kapatıp umudu kesmedim, bir şeyler deneyeceğiz bakalım hayırlısı ile.

Hocam kitabı nereden alabiliriz bir de ne kadar sürede düzeldi. Bir de kardeşinizin derecesi kaçtı.

Kardeşimin derecesi 0 çıktı BKM Kitap'tan satın alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı