Arkadaşlar babamın gözünü kaynak aldı, ne yapacağız? Şu anlık soğuk patates koyuyoruz. Ama çok ciddi bir ağrısı var. Lütfen yardım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hastane'ye götürün hocam. Buraya soracağınıza hastaneye götüreydiniz.Arkadaşlar babamın gözünü kaynak aldı, ne yapacağız? Şu anlık soğuk patates koyuyoruz. Ama çok ciddi bir ağrısı var. Lütfen yardım.
Ciddi ciddi buraya gelip konu mu açtınız? Ne yapmamızı bekliyorsunuz? Acil servise gidin.Arkadaşlar babamın gözünü kaynak aldı, ne yapacağız? Şu anlık soğuk patates koyuyoruz. Ama çok ciddi bir ağrısı var. Lütfen yardım.
Kanka bana da olmuştu. Çok geçmiş olsun, yarına kadar düzelir.Arkadaşlar babamın gözünü kaynak aldı, ne yapacağız? Şu anlık soğuk patates koyuyoruz. Ama çok ciddi bir ağrısı var. Lütfen yardım.
Yoğurt koyup bir yarım saat bekleyip yüzünü yıkasın babanız.Arkadaşlar babamın gözünü kaynak aldı, ne yapacağız? Şu anlık soğuk patates koyuyoruz. Ama çok ciddi bir ağrısı var. Lütfen yardım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.