5 592041 Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.935 Makaleler 3 Çözümler 6 3 Kasım 2022 #11 T.t dedi: @592041 sabah 5.30'da kalkıyorum okuldan dolayı çoğunlukla az yatıyorum. Genişletmek için tıkla... Hepimizin ortak noktası, kendine zaman ayırabildiğin zamanlarda dinlen. Anladığım kadarı ile yaşın genç ve böyle tatlı sorunlar olabilir. Zamanını iyi yönetmeyi çözersen bir nebze bu durumun önüne geçebilirsin. Profesyonel tavsiyesi değildir, umarım iyi olursun. Hoşça kal.
T.t dedi: @592041 sabah 5.30'da kalkıyorum okuldan dolayı çoğunlukla az yatıyorum. Genişletmek için tıkla... Hepimizin ortak noktası, kendine zaman ayırabildiğin zamanlarda dinlen. Anladığım kadarı ile yaşın genç ve böyle tatlı sorunlar olabilir. Zamanını iyi yönetmeyi çözersen bir nebze bu durumun önüne geçebilirsin. Profesyonel tavsiyesi değildir, umarım iyi olursun. Hoşça kal.
Emirhan5445 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #12 T.t dedi: @Emirhan5445 normalde de dikkat dağınıklığı yaşıyorum. Onunla alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Gene de doktora görünün hocam kesin bir şey diyemeyiz.
T.t dedi: @Emirhan5445 normalde de dikkat dağınıklığı yaşıyorum. Onunla alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Gene de doktora görünün hocam kesin bir şey diyemeyiz.