Hocam aynı sıkıntı bende de var. Ders aralarında gözünüze 4 veya 5 damla su damlatın. İşe yarıyor.Arkadaşlar merhaba, 11 ders canlı dersim var. Bu da 7 saat 10 dk civarına denk ve dersin ortalarında gözüm çok yanıyor. Kızarmıyor, yanıyor ve sulanıyor. Buna bir çözüm var mı? Sizde de oluyor mu?
Gözleriniz çok ağrıyor ise monitörün 'gece modu' ayarında kullanmanızı öneririm.Ortalama parlaklığını kaçta kullanmalıyım.
Hocam bence 50 ideal. Benim kullandığımı söyleyeyim:Ortalama parlaklığını kaçta kullanmalıyım.
Bende de öyle bir sıkıntı var. Gözlük kullanıyorum Astigmat yüzünden. Refresh göz damlası kullanıyorum, bayağı işe yarıyor. Safi göz damlası gibi ilaç değil. Bir bak istersen.Arkadaşlar merhaba, 11 ders canlı dersim var. Bu da 7 saat 10 dk civarına denk ve dersin ortalarında gözüm çok yanıyor. Kızarmıyor, yanıyor ve sulanıyor. Buna bir çözüm var mı? Sizde de oluyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.