Gözümde uçuşan sinekler ve nesne görme sorunu

Çok teşekkür ederim gerçekten merak ediyordum neden böyle olduğunu. Birkaç arkadaşıma da anlatmaya çalıştım hatta denedik ama olmuyor dediler tek bende oluyor sandım doktora gittim sadece mavi kaplamalı gözlük yazdı bilgisayar kullanırken tak diye o uçuşan şeyler için bir şey demedi olur dedi sadece bende foruma konu açmayı düşündüm iyi ki de açtım yalnız değilmişim yaşayanlar varmış.

Çoğumuzda olan bir şey sanırım. Bende de oluyor o. Bir gün perde takarken, bunun yüzünden olduğundan emin değilim, düşmüştüm. Belki de tansiyon ile ilgilidir.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
Bende de küçük yaşlardan beridir var.
Düşük tansiyon nedeniyle olduğu söylendi.
Tabi herkes aynı demiyorum.
Doktorla konuşun.
Önemli.

Gerçekten mi doktora gittim aslında ama önemli bir şey görmediğini söyledi belkide dediğiniz gibi düşük tansiyon kaynaklı da olabilir göz sağlamdır ama vücudumda ki başka bir rahatsızlık etkisini gözde gösteriyor olabilir.

Uçuşan sinekler toz taneleri olabilir, bazen bende görüyorum. Karartı görmek normal. Göz yanılması yaşıyorsunuz. Göz doktoruna gidebilirsiniz. Burada ki kimsenin yorumu doktorun söylediği yorum kadar önemli değildir.

Bende düşük tansiyon çıktı.
Herkes böyle diyemiyorum ama mutlaka araştırın.

Haklısınız evet ben sadece yaşayan olup olmadığını merak ettim çünkü çevremde yok yaşayan anlatmaya çalıştım denediler olmadı. Belki de bu sorunun altında yatan bir hastalık vardır araştırmak her zaman en iyisi bir doktora daha görünmem iyi olur.
Bende düşük tansiyon çıktı.
Herkes böyle diyemiyorum ama mutlaka araştırın.
Teşekkür ederim öneriniz için

Katarakt olabilir.
Şeker hastalığından kaynaklı olabilir.
Tansiyondan kaynaklı da olabilir.

Göz muayenesi oldum. Katarakt olsa çıkardı diye düşünüyorum.
Göz tansiyonunda bahsediyorsanız eğer onu ölçtürmedim normal tansiyon hakkında da bilgi sahibi değilim ölçüm yapmadım uzun zamandır.
Şeker hastalığı da ailemiz de var olan bir hastalık aslında onu da araştırmam iyi olur. Bu dediklerinizi de dikkate alacağım teşekkür ederim sağ olun.

Dediklerinizin hepsi bende de var herhangi bir gelisme varmi sizde?
Dediklerinizin hepsi bende de var herhangi bir gelisme varmi sizde?
Bu mesaji yazdiktan 1 gun sonra doktora gittim retinama baktilar hicbirsey cikmadi ayni sikayetleri soyledim normal dendi ayriyeten miyop oldugum icin ucusan cisimler biraz daha fazla olabilir dedi normaline gore

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…