Gözün piksel görmesi

Taha28

Picopat
Daha fazla  
Aksamları arada sırada olan bir şeydi şimdi her zaman olmasa da öncekisine göre daha fazla oluyor ve yoğun ders ve yoğun telefona bakmaktan olabilir mi sebebi nedir?

Kanka piksel falan göremezsin renkli bir şeyler diyorsan çok fazla radyasyon ve ışığa maruz kaldığındandır. Güneşe 3 saniye bakıp yere bakarsan göremezsin mesela simsiyah olur.

Hocam piksel görüntüyü nasıl görüyorsunuz ya? Yapabiliyorsanız öylesine bir resim çizip atabilir misiniz? :D en azından bir fikir oluşturmaya çalışalım.

Normal görüyorum ama kare kare küçük kareler var önceden aksamları olurken şimdi fazlalaştı sağliki sorun mudur? Yoksa normal bir şey mi radyosyana çok maruz kalıyorum ve gözümü yoracak işler yapıyorum örneğin yoğun ders çalışmak ve çok fazla telefona bakıyorum bunla alakalı mıdır yoksa sağliki problem midir?

Normal görüyorum ama kare kare küçük kareler var önceden aksamları olurken şimdi fazlalaştı sağliki sorun mudur? Yoksa normal bir şey mi radyosyana çok maruz kalıyorum ve gözümü yoracak işler yapıyorum örneğin yoğun ders çalışmak ve çok fazla telefona bakıyorum bunla alakalı mıdır yoksa sağliki problem midir?
Radyasyon hücreleri öldürür kör bile kalabilirsin bence günlük 1 saat kullan elektronikleri :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı