Nasıl yani ? Tam olarak ne oluyorAksamları arada sırada olan bir şeydi şimdi her zaman olmasa da öncekisine göre daha fazla oluyor ve yoğun ders ve yoğun telefona bakmaktan olabilir mi sebebi nedir?
Nasıl yani? Tam olarak ne oluyor.
Kanka piksel falan göremezsin renkli bir şeyler diyorsan çok fazla radyasyon ve ışığa maruz kaldığındandır. Güneşe 3 saniye bakıp yere bakarsan göremezsin mesela simsiyah olur.
Hocam piksel görüntüyü nasıl görüyorsunuz ya? Yapabiliyorsanız öylesine bir resim çizip atabilir misiniz?en azından bir fikir oluşturmaya çalışalım.
Radyasyon hücreleri öldürür kör bile kalabilirsin bence günlük 1 saat kullan elektronikleriNormal görüyorum ama kare kare küçük kareler var önceden aksamları olurken şimdi fazlalaştı sağliki sorun mudur? Yoksa normal bir şey mi radyosyana çok maruz kalıyorum ve gözümü yoracak işler yapıyorum örneğin yoğun ders çalışmak ve çok fazla telefona bakıyorum bunla alakalı mıdır yoksa sağliki problem midir?
Radyasyon, hücreleri öldürür kör bile kalabilirsin bence günlük 1 saat kullan elektronikleri![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.