GOG Connect, Steam'deki oyunlarımı görmüyor

Makaleler
31
Yer
İstanbul
GOG Connect.png

Merhabalar. GOG'da geçtiğimiz aylarda çıkan yeni bir özellik ile Steam'deki oyunlarımızı (uyumlu olanlarını) GOG Connect ile kendi hesabımıza aktarabiliyoruz. Ben hesabımı connect etmeyi başardım. Sol tarafta yazdığı üzere Steam hesabımın gizlilik ayarını public yaptım. Ama yinede oyunları bulamıyor. Acaba sorun ne olabilir?

Yeni konu açmamak için buraya mesaj atıyorum lütfen mazur görünüz.
Aynı sorun var bulan arkadaşlar lütfen yazsın.

Yardım edebilecek varmı? Türkiye'de bu sorunla ilgili açılan tek konu bu...

Sorun düzeldi mi? Kimsede yardımcı olmamış.

Aslında ortada bir sorun yokmuş. Sanırım sürecin nasıl işlediğini anladım.

GOG.com

Adresini ara sıra kontrol edip listelenen oyunları takip edeceksiniz. "MORE TITLES COMING SOON" yazıyor mesela. Yani şu an için hiç oyun yok. Ne zaman GOG Connect'te listelenir, işte o zaman alabilirsiniz. Ben Saints Row 2 adlı oyunu almayı başarmıştım.

Zaten bizim olan bir oyunu başka bir platforma aktarmanın cazip yanı nedir ?

Steam'den Origin'e aktarmaya çalışsaydım hiç cazip olmazdı bence. Ancak GOG'da DRM yok. Oyunları istediğin gibi yedekleyip, birden fazla makineye kurabilirsin. Ya da arkadaşlarınla paylaşırsın. Sana kalmış.

İkinci bir neden de GNU/Linux kullananların işine yarayabilir. Steam'in GNU/Linux versiyonunda, Windows oyunları çalışmıyor. Hatta listelenmiyor bile. Ancak GOG'daki Windows oyunlarını Wine ile kurmayı deneyebilmek mümkün.

Aslında ortada bir sorun yokmuş. Sanırım sürecin nasıl işlediğini anladım.

GOG.com

Adresini ara sıra kontrol edip listelenen oyunları takip edeceksiniz. "MORE TITLES COMING SOON" yazıyor mesela. Yani şu an için hiç oyun yok. Ne zaman GOG Connect'te listelenir, işte o zaman alabilirsiniz. Ben Saints Row 2 adlı oyunu almayı başarmıştım.
Mesela benim gog hesabımda witcher 2 var fakat steam hesabımda yok. Bunun nedeni nedir acaba? Yoksa steam hesabımdaki oyun mu gog 'a ekleniyor? Sistemleri iyi ama bir yandan da çok sıkıntılı.

Mesela benim gog hesabımda witcher 2 var fakat steam hesabımda yok. Bunun nedeni nedir acaba? Yoksa steam hesabımdaki oyun mu gog 'a ekleniyor? Sistemleri iyi ama bir yandan da çok sıkıntılı.

Steam kütüphanesindeki oyunlarınızı GOG hesabınıza eklemeye yarıyor.

Tekrardan yazıyorum fakat bu seferde başka bir sorunum var. Cadılar Bayramı nedeniyle gog connect 'e bir çok oyun geldi. Bu oyunlarda iki tanesi benim Steam Kütüphanemde var. SOMA ve The Walking Dead. Fakat nedense gog hesabı bu iki oyun gelmedi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı