GOG, Epic Games Store'a geldi!

Osman Nuri23

Kilopat
Makaleler
2
CD Projeckt Red'in mağazası GOG'un uygulaması GOG Galaxy, Epic Games Store'a geldi. Google Chrome'dan uygulamayı indirmekle uğraşmak yerine Epic Games Store'dan uygulamayı ayrıca indirebilirsiniz. Hangi daha karlı o sizin bileceğiniz iş. 🙂 Ben de GOG'u Epic Games'ten ücretsiz sipariş verdim. 😀 Neyse şaka bir yana hayatımda böyle bir şey görmedim. Oyun mağazası oyun mağazasının içine geliyor. Belki yakında Epic Games'e Steam falan geliyor uygulama olarak. 😀

Ne alaka ya? Steam'den Epic Games indirmek kadar mantıksız. Zaten aynı şey de, orası da var. Boşu boşuna getirmişler. Epic Games Store bende kasıyor. Oradan indireceğime sitesinden indiririm.

Ne alaka ya? Steam'den Epic Games indirmek kadar mantıksız. Zaten aynı şey de, orası da var. Boşu boşuna getirmişler. Epic Games Store bende kasıyor. Oradan indireceğime sitesinden indiririm.
Zaten onunla dalga geçiyoruz. GOG'un Epic Games içinde ne işi var kim indirecek oradan? Chrome varken. Chrome'dan indirip direkt kurmak açmak varken. Epic Games'i açıp bir de oradan mı GOG açacağız. 😀 😀

Bayağı ironik bir olay da bakalım nasıl olacağını da bilemeyiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00