GOG Galaxy'ye Amazon Games Store Oyunlarını nasıl ekleyebilirim?

Lukerno

Hectopat
GOG Galaxy de tüm oyunlarımı toplamaya çalışıyorum. Amazon'un kendi marketi üzerinden aldığım oyunları nasıl GOG Galaxy'ye ekleyebilirim? Bir eklenti var mı? yoksa hepsini manuel mi eklemek zorundayım. Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son sürümü kurmayı denediniz mi?
Son sürümden kastınız GOG Galaxy için mi yoksa eklenti için mi dediniz, her ikisi için de son sürüm olduğunu söyleyebilirim. Bu arada eklentinin ait olduğu GitHub sayfasındaki sorun başlıklarına baktım. Amazon Games uygulamasının klasörlerinin yeri değiştiği zaman oyunları görmeme gibi birşey olabileceği yazmış. Ben de aynen o şekilde klasör yer değişikliği yapmıştım. Tekrar eski yerine taşımak istemediğim için şimdilik bu şekilde bıraktım. Belki ileride eklenti için geliştirme yapıp, klasör yer değişikliğinden etkilenmeyecek bir düzenleme getirirlerse ancak o şekilde bir çözüme kavuşur sanırım.

Amazon Games uygulamasını kaldırıp, orjinal yüklü olduğu yere yeniden yükleyerek sorunu çözdüm. Artık Gog Galaxy uygulaması Amazon oyunlarını görüyor. Yalnız oyunları görebilmesi için amazon games uygulamasını açıp en azından bir kere oyun kütüphanenize göz atmanız lazım. Eklenti yerel dosyalardaki değişikliği tespit edip güncel oyun listesini ancak o şekilde gösteriyor gog içerisinde. Mesela Amazon'da yeni bir oyun eklediniz tarayıcıdan girip, gog amazon eklentisi bunu algılamıyor. Yine aynı şekilde masaüstü uygulamasını açıp kütüphaneye göz atıp son eklediğiniz oyunun gözükmesinin ardından gog üzerinde tekrar senkronizasyon yaparak halletmeniz gerekiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı