Şunun fitgirl'den bir farkı yok.
@MPienaar13 crackli falan değil. GOG Galaxy üzerinden indirdiğiniz dosyaların birebir aynısı. En ufak fark yok.
Var. FitGirl milletin kırdığı oyunu paketliyor, torrente koyuyor.Şunun FitGirl'den bir farkı yok.
Orijinal GOG Games sitesi sandım, o yüzden demedim. Dediğim gibi, bilmiyordum.Gerçek sitesi demiyor ki konu sahibi. Güvenilir mi diyor.
Hangi siteden bahsediyorsun?Var. FitGirl milletin kırdığı oyunu paketliyor, torrente koyuyor.
Bu adamlar kırılmamış, en ufak şekilde değiştirilmemiş, orijinal şeyi kendi sunucularına koyuyor. Hatta GOG hesabınız varsa GOG sunucusundan bile indirebiliyorsunuz.
Başka site çıkacak olsa şimdiye çıkardı. Forumun yeni öğrenmesi siteyi yeni yapmıyor. Bilindik bir site. Bağışlarla oyun alıp millete dağıtıyorlar. İsteyenin kendi sunucusuna tüm arşivi ücreti karşılığında koyuyorlar.
Şurada 6-7 yıl önce forumda Steam dışı platform bilinmezdi. Origin ve Uplay ve GOG da vardı o zamanlar.
Orijinal derken sıfat anlamında söylemedim, yani resmi sitesi olup olmadığını kastetmiştim.Orijinal GOG Games diye bir şey yok. GOG var, Good, old Games daha doğrusu GOG.com.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.