GOG nedir ve yasal mıdır?

William Crusader

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Yok
Arkadaşlar geçen korsan oyun indirdim ve GOG'dan olduğunu gördüm. Dedim herhalde bu site korsan oyun sitesi :D. Sonra bir girdim baktım Steam gibi bir platform. Bu site yasal mıdır?

Hocam nasıl yani oyunu satın almadan dosyaları kopyalayabiliyor muyuz?
Senin yaptığın korsanlık.

GOG'dan satın alıp dosyaları internete yükleyip paylaşıyorlar, bu da korsanlık ve yasal değil.

GOG'un kendisi yasal bir oyun satış platformu.

Hocam nasıl yani oyunu satın almadan dosyaları kopyalayabiliyor muyuz?
Oyunu kırmak oldukça kolay CDPR'in mottosu mu denir bilemedim adamlar kaliteli oyun yaptıktan sonra insanların zaten para vereceğini düşünüyor ve DRM gibi parasını versen dahi sorun çıkaran uygulamalar kullanmıyor.

GOG gayet güvenilir hocam korkmayınız. Oyunları Free DRM yani korsan korumasız çıkartıyorlar. Drm'e karşılar ve bunun yanlış olduğunu savunuyorlar. CD project Red'e aittir ve bu firmanın kendi oyunları korsana karşı tamamen korumasız olduğundan çıktığı gün direk korsan sitelerinde yer alır.FCK DRM - LP burada da DRM ile ilgili görüşlerini bildiren kişiler var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı