GOGO.COM.TR Güvenilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Epic Launcher ve GOG içinde virtus tool sitesi 80 tane virüs programı içinden bir anti virüs programı ile spy32 virüsü buluyor bir taratmak ta fayda var her zaman PC'yi.
GoGo yazıyor.

No security vendors flagged this URL as malicious - Site için bu yazıyorda ben ürün almak için soruyorum.

Hocam yanıltıcı bir siteye benziyor. Hakkımızda kısmına biraz göz gezdirdim. Sonra ekoza kuruluşu olduğu yazıyor. Sitesine girdiğimde Türk Telekom güvenli aile profiline takıldı. Antalya Web Tasarım yazıyor. Bilemedim. Ben almazdım galiba.

Hocam yanıltıcı bir siteye benziyor. Hakkımızda kısmına biraz göz gezdirdim. Sonra ekoza kuruluşu olduğu yazıyor. Sitesine girdiğimde Türk Telekom güvenli aile profiline takıldı. Antalya Web Tasarım yazıyor. Bilemedim. Ben almazdım galiba.
Yani her hangi bir yerde girdisi yok bende baktım.

1666298341852.png

Site ben d*landırıcıyım diye bağırıyor olarak yorumladım.

Doğrulanmış mersis No'su falan var ama adres bilgisi hiçbir yerde paylaşılmamış. Ne kadar güven verir bilinmez.
Edit: Adres var:

ŞİRİNYALI mAh. İSMET GÖKŞEN CAD. NO:62/4 Antalya​

Edit2: Adres yanlış. 62 no yok direk. 62/A,B,C diye gidiyor. Bunlardan birinin 4 nolu dairesine kurulmuş olabilirler. Sokağa baktım böyle bir işletme yok.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı