Gojo vs Sukuna

Sukuna meguminin ten shadows tekniğini çalıp mahoragayı evcilleştirmiş olmasaydı gojo ilk domain Clash'te sukunayı yeryüzünden silecekti 😹 maalesef sukuna bey mahoragayı çağırıp dışarıdan domaini kırdı ve kurtuldu üstüne tüm yumruk yumruğa savaşlarde yenildi ve tek kollu gojo tarafından dayak yedi son olarak da hollow nuke tarafından ölmek üzereyken yine MAHORAGA sayesinde world cutting slash kullanarak kazandı. Sonuç olarak MY Glorious KING GOJO>FRAUDKUNA

True form sukuna ve Heian sukuna tekliyor kanka gel dabate.

Gojo vs Sukuna Mahoraga Agito + Gege =
Gojo > Sukuna, gelin tartısalım.

Sukuna zekası ve deneyimi sayesinde alt etti, gege falan demeyin hiç, gege zaten en mantıklısını yaptı, gojo yüzünden itadori Power up almıyordu. Gojo her türlü ölecekti demek oluyor yani kankam bu. Ki gojo bile sukunanın tüm gücünü kullanmadığını ve bunun yüzünden hayal kırklılığına uğradığını söylemişti öteki tarafta :D mangayı TikTok'tan mı bitirdiniz. Heian sukuna ve true form sukuna zaten içinden geçiyor gojonun.
A

Tamam şimdi 10 gölge tekniğini savaştan çıkaralım kim kazanır? 10 gölge tekniği sukunanın değil. Gojo vs Sukuna güç karşılaştırması yapıyorsak 10 Gölgeyi katamayız diye düşünüyorum.

Ben kaybetmedi demiyorum dostum zaten savaşı kaybetmesi gerekiyordu. Zaten kaybetmese şovun MC'si gojo olacaktı. Lafım gojonun sukunadan güçlü olduğunu açıklamak içindi. Yanlış anlamışsınız.

Böyle bir mantık yok ki, o zaman bizde sonsuzluğu savaştan çıkartalım kim kazanıyor? Bu mantıkla bir yere varamazsın, karakter karşılaştırması yaparken nasıl dabate atılacağını öğren kankam böyle bir dabate olamaz, sukuna o bedende ve güçler onun gücü sayılır. Gojo bile sukunanın tam gücünü kullanmadığını ve bunun yüzünden hayal kırıklılığına uğradığını söyledi, Megumi sukuna bile full gücünde gojoyu yendiyse True form sukuna ne yapar sen düşün kankam.

Sukuna meguminin ten shadows tekniğini çalıp mahoragayı evcilleştirmiş olmasaydı gojo ilk domain Clash'te sukunayı yeryüzünden silecekti 😹 maalesef sukuna bey mahoragayı çağırıp dışarıdan domaini kırdı ve kurtuldu üstüne tüm yumruk yumruğa savaşlarde yenildi ve tek kollu gojo tarafından dayak yedi son olarak da hollow nuke tarafından ölmek üzereyken yine MAHORAGA sayesinde world cutting slash kullanarak kazandı. Sonuç olarak MY Glorious KING GOJO>FRAUDKUNA

Ya savaş zaten olmuş bitmiş, "ya şöyle olsaydı", "ya böyle olsaydı" demek eziklerin işidir. Yenilgiyi adamakıllı kabul edip oturacaksın, gojo bile yenilgiyi kabul etmişken sizdeki bu inatı anlamıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı