Sürprizbozan Sukuna vs Gojo, kim daha güçlü?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bunla gelme diyip gege istedi kartını oynaman komik olmuş kanka.

Adam plan yapıp program yapıp stratejiyle o gücü alıyor. Eğer ten shadows olmasaydı gojo alırdı ya da sukuna şunu bunu kullanmasa gojo alırdı laflarını ciddiye almak tamamen ahmaklık. O zaman sonsuzluk olmasaydı sukuna alırdı ? ya da hollow purple olmasa sukuna alırdı ? neden yetenek çıkartıp savaştırma durumlarında hep sukundan eksiltiliyor ? Sen cevap vermeden ben hemen senin yerine cevap vereyim ne diyeceğini biliyorum çünkü " yaa çünkü o güçler sukunaya ait değil" bunu söylersen bende sana o güçlerde gojoya ait değil derim miras kaldı doğuştan bahşedildi derim. ayrıca sukuna planını yapıp başarılı bir şekilde o gücü kullandıysa kimse ağlayamaz. Eğer çok güçlüyse o planı bozsaydı da alamasaydı ten shadows u. Meat ride a ya da glaze e gerek yok. Biraz gojo hayranlığını bırakıp okuduğunda zaten anlıyosun neyin ne olduğunu. Başka sorun varsa sor
knk purple sonsuzluk gojonun yetenekleri 10 gölge sukunanın değil 235 ı g*t*nlemi (pardon) okudun diyoki sukuna, mahoraga meguminin olsan bile şuan benim gölgemsin ne yapabileceğini göster bana diyor

Bununla gelme deyip gege istedi kartını oynaman komik olmuş kanka.

Adam plan yapıp program yapıp stratejiyle o gücü alıyor. Eğer ten Shadows olmasaydı gojo alırdı ya da sukuna şunu bunu kullanmasa gojo alırdı laflarını ciddiye almak tamamen ahmaklık. O zaman sonsuzluk olmasaydı sukuna alırdı? Ya da hollow purple olmasa sukuna alırdı? Neden yetenek çıkartıp savaştırma durumlarında hep sukundan eksiltiliyor? Sen cevap vermeden ben hemen senin yerine cevap vereyim ne diyeceğini biliyorum çünkü " yahu çünkü o güçler sukunaya ait değil" bunu söylersen bende sana o güçlerde gojoya ait değil derim miras kaldı doğuştan bahşedildi derim. Ayrıca sukuna planını yapıp başarılı bir şekilde o gücü kullandıysa kimse ağlayamaz. Eğer çok güçlüyse o planı bozsaydı da alamasaydı ten Shadows'u. Meat ride a ya da glaze e gerek yok. Biraz gojo hayranlığını bırakıp okuduğunda zaten anlıyosun neyin ne olduğunu. Başka sorun varsa sor.

Mahoraga sayesinde bile son hollow purpledan zor çıkan birini savunma lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı