H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Haziran 2019 #1 GO yazmaya başladım. Forumda bu dil ile uğraşan özellikle GoLand ide ile yazan arkadaşlar var mı?
redcenter Kilopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Haziran 2019 #2 @Silinen üye ilk defa görüyorum, daha bilindik bir dile yönelebilirsin bence. cpp mesela.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Haziran 2019 #3 redcenter dedi: @Silinen üye ilk defa görüyorum, daha bilindik bir dile yönelebilirsin bence. cpp mesela. Genişletmek için tıkla... Yeni başlamıyorum. Ayrıca ilk defa görüyor olman çok garip millet NodeJS bırakıp Go yazmaya geçiyor. Sen çok geri kalmışsın
redcenter dedi: @Silinen üye ilk defa görüyorum, daha bilindik bir dile yönelebilirsin bence. cpp mesela. Genişletmek için tıkla... Yeni başlamıyorum. Ayrıca ilk defa görüyor olman çok garip millet NodeJS bırakıp Go yazmaya geçiyor. Sen çok geri kalmışsın
redcenter Kilopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Haziran 2019 #4 @Silinen üye haklı olabilirsin :|
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Haziran 2019 #5 redcenter dedi: @Silinen üye haklı olabilirsin :| Genişletmek için tıkla... Başka dillerden geçtim zaten. Forumda Go yazan varsa IDE bazlı bir sıkıntım var onu danışacaktım.
redcenter dedi: @Silinen üye haklı olabilirsin :| Genişletmek için tıkla... Başka dillerden geçtim zaten. Forumda Go yazan varsa IDE bazlı bir sıkıntım var onu danışacaktım.
redcenter Kilopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Haziran 2019 #6 Google front-end'de kalsın, back-end 'de Microsoft yeter bize.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Haziran 2019 #7 redcenter dedi: Google front-end'de kalsın, back-end 'de Microsoft yeter bize. Genişletmek için tıkla... Front-end'de kalsın derken? GO dilinden bahsetmiyorsun umarım.
redcenter dedi: Google front-end'de kalsın, back-end 'de Microsoft yeter bize. Genişletmek için tıkla... Front-end'de kalsın derken? GO dilinden bahsetmiyorsun umarım.
redcenter Kilopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Haziran 2019 #8 Yani verdiği hizmetler iyi, her şeye elini atmaya çalışmasın
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Haziran 2019 #9 redcenter dedi: Yani verdiği hizmetler iyi, her şeye elini atmaya çalışmasın Genişletmek için tıkla... Kardo bu dilin hangi amaçla çıktığını bir araştır. The Go Programming Language Go is an open source programming language that makes it simple to build secure, scalable systems. golang.org
redcenter dedi: Yani verdiği hizmetler iyi, her şeye elini atmaya çalışmasın Genişletmek için tıkla... Kardo bu dilin hangi amaçla çıktığını bir araştır. The Go Programming Language Go is an open source programming language that makes it simple to build secure, scalable systems. golang.org
Göklerden Gelen Kod Decapat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 173 1 Haziran 2019 #10 redcenter dedi: Google front-end'de kalsın, back-end 'de Microsoft yeter bize. Genişletmek için tıkla... redcenter dedi: Yani verdiği hizmetler iyi, her şeye elini atmaya çalışmasın Genişletmek için tıkla... Yalnız Google'ın faaliyet alanı Microsoft'tan baya bir fazla Piyasadaki açık kaynak platformları dirilten Google. Neredeyse her şeye yatırım yapıyor açık kaynak. Üstüne Google yazmıyor sadece. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2019
redcenter dedi: Google front-end'de kalsın, back-end 'de Microsoft yeter bize. Genişletmek için tıkla... redcenter dedi: Yani verdiği hizmetler iyi, her şeye elini atmaya çalışmasın Genişletmek için tıkla... Yalnız Google'ın faaliyet alanı Microsoft'tan baya bir fazla Piyasadaki açık kaynak platformları dirilten Google. Neredeyse her şeye yatırım yapıyor açık kaynak. Üstüne Google yazmıyor sadece.