Gold PSU ile Platin PSU arasındaki verimlilik farkı nasıldır?

Şu bu fiyattayken, ikisine de bakmazdım;

Her ikisinden de daha kaliteli yapıya sahip. Eksi olarak çoğu Delta PSU'da olduğu gibi düşük seviye fan kullanılması (P-GM ile aynı fana sahip bu arada); bir de çift 12V kanalı olması, lakin o da 600W kanal başına ki pek çok GPU'yu tek kanaldan besleyebilir.

Son düzenleme:
Şu bu fiyattayken, ikisine de bakmazdım;

Her ikisinden de daha kaliteli yapıya sahip. Eksi olarak çoğu Delta PSU'da olduğu gibi düşük seviye fan kullanılması (P-GM ile aynı fana sahip bu arada); bir de çift 12V kanalı olması, lakin o da 600W kanal başına ki pek çok GPU'yu tek kanaldan besleyebilir.

Bu markayı yakın zamanda gördüm fakat ülkemizde pek tanınmış bir marka olmadığı için sıcak bakmadım.

@ProGamer90 kendileri yılların adaptör ve güç kaynağı üreticisi, hatta gayet üst seviye olan XPG Fusion 1600W modelinin de üreticisi Delta. Her seviyede geniş bir ürün yelpazesi mevcut.

Tabii içinize sinmediyse bir şey denilemez.

Belirttiğiniz iki güç kaynağından A750GL bir tık daha alınasi duruyor. P850GM'de power ok sinyalinin yanlış ayarlı olması önemli bir eksiklik, bir de DC taraf kapasitörleri bir tık daha düşük seviyede.

@ProGamer90 kendileri yılların adaptör ve güç kaynağı üreticisi, hatta gayet üst seviye olan XPG Fusion 1600W modelinin de üreticisi Delta. Her seviyede geniş bir ürün yelpazesi mevcut.

Tabii içinize sinmediyse bir şey denilemez.

Belirttiğiniz iki güç kaynağından A750GL bir tık daha alınasi duruyor. P850GM'de power ok sinyalinin yanlış ayarlı olması önemli bir eksiklik, bir de DC taraf kapasitörleri bir tık daha düşük seviyede.

Gigabyte almaya karar verdim çünkü fiyatına göre 850W olmasını beğendim. Belki diğerlerinden daha düşük kalite olabilir ama fiyatına göre gayet iyi bence.

Henüz karar veremediğim için hala araştırıyorum. Sizce bu ürün nasıldır?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı