AwayFromTheWorld Hectopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 394 3 Mart 2023 #11 Attacksaw dedi: E-sigara forumu var oraya bakarsanız orada güvenilir satıcılar var. Genişletmek için tıkla... Bu nbasedeki sertliği kaç yapmalıyız hocam ben çok boğaz yaksın istemiyorum 2 mesela uygun mudur?
Attacksaw dedi: E-sigara forumu var oraya bakarsanız orada güvenilir satıcılar var. Genişletmek için tıkla... Bu nbasedeki sertliği kaç yapmalıyız hocam ben çok boğaz yaksın istemiyorum 2 mesela uygun mudur?
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.714 Makaleler 13 Çözümler 16 3 Mart 2023 #12 AwayFromTheWorld dedi: Bu nbasedeki sertliği kaç yapmalıyız hocam ben çok boğaz yaksın istemiyorum 2 mesela uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Nikotin demek istediğiniz sanırım? Size bağlı bir şey, kullandığınız cihaza da bağlı. MTL içiyorsanız 2 MG çok hafif olur.
AwayFromTheWorld dedi: Bu nbasedeki sertliği kaç yapmalıyız hocam ben çok boğaz yaksın istemiyorum 2 mesela uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Nikotin demek istediğiniz sanırım? Size bağlı bir şey, kullandığınız cihaza da bağlı. MTL içiyorsanız 2 MG çok hafif olur.
AwayFromTheWorld Hectopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 394 8 Mart 2023 #13 Attacksaw dedi: Nikotin demek istediğiniz sanırım? Size bağlı bir şey, kullandığınız cihaza da bağlı. Mtl içiyorsanız 2 mg çok hafif olur. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum nikotinmi bu Gold Nbase MERCK Grade Premium Nbase Gold Nbase MERCK Grade Premium laboratuvar saflığında üretilmiş kapıda ödeme seçeneği uygun fiyat. www.goldenkimya.com Burada seçenekler kısmında sertlik yazıyor bu nikotin mi?
Attacksaw dedi: Nikotin demek istediğiniz sanırım? Size bağlı bir şey, kullandığınız cihaza da bağlı. Mtl içiyorsanız 2 mg çok hafif olur. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum nikotinmi bu Gold Nbase MERCK Grade Premium Nbase Gold Nbase MERCK Grade Premium laboratuvar saflığında üretilmiş kapıda ödeme seçeneği uygun fiyat. www.goldenkimya.com Burada seçenekler kısmında sertlik yazıyor bu nikotin mi?
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.714 Makaleler 13 Çözümler 16 8 Mart 2023 #14 AwayFromTheWorld dedi: Vallahi bilmiyorum nikotinmi bu Gold Nbase MERCK Grade Premium Nbase Gold Nbase MERCK Grade Premium laboratuvar saflığında üretilmiş kapıda ödeme seçeneği uygun fiyat. www.goldenkimya.com Burada seçenekler kısmında sertlik yazıyor bu nikotin mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
AwayFromTheWorld dedi: Vallahi bilmiyorum nikotinmi bu Gold Nbase MERCK Grade Premium Nbase Gold Nbase MERCK Grade Premium laboratuvar saflığında üretilmiş kapıda ödeme seçeneği uygun fiyat. www.goldenkimya.com Burada seçenekler kısmında sertlik yazıyor bu nikotin mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.215 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #15 AwayFromTheWorld dedi: Vallahi bilmiyorum nikotinmi bu. Gold Nbase MERCK Grade Premium Nbase Gold Nbase MERCK Grade Premium laboratuvar saflığında üretilmiş kapıda ödeme seçeneği uygun fiyat. www.goldenkimya.com Burada seçenekler kısmında sertlik yazıyor bu nikotin mi? Genişletmek için tıkla... Boğazınızın yanmasını istemiyosanız sigma olandan alın.
AwayFromTheWorld dedi: Vallahi bilmiyorum nikotinmi bu. Gold Nbase MERCK Grade Premium Nbase Gold Nbase MERCK Grade Premium laboratuvar saflığında üretilmiş kapıda ödeme seçeneği uygun fiyat. www.goldenkimya.com Burada seçenekler kısmında sertlik yazıyor bu nikotin mi? Genişletmek için tıkla... Boğazınızın yanmasını istemiyosanız sigma olandan alın.
AwayFromTheWorld Hectopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 394 17 Mart 2023 #16 Lyc dedi: Boğazınızın yanmasını istemiyosanız sigma olandan alın. Genişletmek için tıkla... Salt nbasemi alıcaz yoksa sadece nbase yazandanmı ?
Lyc dedi: Boğazınızın yanmasını istemiyosanız sigma olandan alın. Genişletmek için tıkla... Salt nbasemi alıcaz yoksa sadece nbase yazandanmı ?
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.215 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #17 AwayFromTheWorld dedi: Salt nbasemi alacağız yoksa sadece nbase yazandan mı? Genişletmek için tıkla... Salt nbase.
AwayFromTheWorld dedi: Salt nbasemi alacağız yoksa sadece nbase yazandan mı? Genişletmek için tıkla... Salt nbase.
AwayFromTheWorld Hectopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 394 17 Mart 2023 #18 Attacksaw dedi: Baktım fakat aradığım likitler orada yoklar. Buradan aroma aldım geldi elime ulaştı güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam bende burdan almayı düşünüyorum konuyu açtığınız aromayı ancak nbasesine kötü demişler buranın nbaseyi nerden alıyorsunuz.
Attacksaw dedi: Baktım fakat aradığım likitler orada yoklar. Buradan aroma aldım geldi elime ulaştı güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam bende burdan almayı düşünüyorum konuyu açtığınız aromayı ancak nbasesine kötü demişler buranın nbaseyi nerden alıyorsunuz.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.714 Makaleler 13 Çözümler 16 17 Mart 2023 #19 AwayFromTheWorld dedi: Hocam bende burdan almayı düşünüyorum konuyu açtığınız aromayı ancak nbasesine kötü demişler buranın nbaseyi nerden alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nbase wilmar kullanıyorum. PG merck, nikotin siegfried. 80/20. 12mg bene MTL kullanıyorum. https://www.ilkekimya.org/wilmarbase-250-ml-1668 Golden kimyadan NBASE ve farklı aromalar aldım deneyimlerimi paylaşacağım. Son düzenleme: 30 Mart 2023
AwayFromTheWorld dedi: Hocam bende burdan almayı düşünüyorum konuyu açtığınız aromayı ancak nbasesine kötü demişler buranın nbaseyi nerden alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nbase wilmar kullanıyorum. PG merck, nikotin siegfried. 80/20. 12mg bene MTL kullanıyorum. https://www.ilkekimya.org/wilmarbase-250-ml-1668 Golden kimyadan NBASE ve farklı aromalar aldım deneyimlerimi paylaşacağım.