AwayFromTheWorld
Hectopat
E-sigara forumu var oraya bakarsanız orada güvenilir satıcılar var.
Bu nbasedeki sertliği kaç yapmalıyız hocam ben çok boğaz yaksın istemiyorum 2 mesela uygun mudur?
E-sigara forumu var oraya bakarsanız orada güvenilir satıcılar var.
Bu nbasedeki sertliği kaç yapmalıyız hocam ben çok boğaz yaksın istemiyorum 2 mesela uygun mudur?
Nikotin demek istediğiniz sanırım? Size bağlı bir şey, kullandığınız cihaza da bağlı. Mtl içiyorsanız 2 mg çok hafif olur.
Evet.Vallahi bilmiyorum nikotinmi bu
Burada seçenekler kısmında sertlik yazıyor bu nikotin mi?![]()
Gold Nbase MERCK Grade Premium Nbase
Gold Nbase MERCK Grade Premium laboratuvar saflığında üretilmiş kapıda ödeme seçeneği uygun fiyat.www.goldenkimya.com
Vallahi bilmiyorum nikotinmi bu.
Burada seçenekler kısmında sertlik yazıyor bu nikotin mi?![]()
Gold Nbase MERCK Grade Premium Nbase
Gold Nbase MERCK Grade Premium laboratuvar saflığında üretilmiş kapıda ödeme seçeneği uygun fiyat.www.goldenkimya.com
Salt nbasemi alıcaz yoksa sadece nbase yazandanmı ?Boğazınızın yanmasını istemiyosanız sigma olandan alın.
Salt nbasemi alacağız yoksa sadece nbase yazandan mı?
Hocam bende burdan almayı düşünüyorum konuyu açtığınız aromayı ancak nbasesine kötü demişler buranın nbaseyi nerden alıyorsunuz.Baktım fakat aradığım likitler orada yoklar.
Buradan aroma aldım geldi elime ulaştı güzel.
Nbase wilmar kullanıyorum. PG merck, nikotin siegfried. 80/20. 12mg bene MTL kullanıyorum.Hocam bende burdan almayı düşünüyorum konuyu açtığınız aromayı ancak nbasesine kötü demişler buranın nbaseyi nerden alıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.