Gold'un Asus R7 260X DirectCU II Yerine Dual Fan Modelini Satması

• Konuyu başlatan v3N
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.165

Geri götürmeli miyim?

• Gerek yok işini görecektir.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    7

v3N

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün Gold mağazasının internet sitesinden Asus R7 260X DirectCU II 'nin indirimli olduğunu gördüm ve gidip mağazadan aldım. Fakat mağazada DirectCU II modeli değil Dual Fan Cooling modelini verdiler. Mağazada dikkat etmemiştim ve eve gelince farkına varabildim. Evim ile mağaza arası çok uzak. Sizce geri götürüp değişim yapmak için geçerli bir sebep var mı? Geri götürüp iade etmeli miyim? Aralarında soğutma dışında büyük bir fark var mı?
İndirimli aldığım için mutluyum ama bu durum kafama takıldı. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Aslında daha kartı test etmedim. 1 ay içinde bir sistem toplamayı düşünüyorum ve uzun zamandır piyasayı takip ediyorum. Bundan 1 ay önce 340 lira civarında olan kartlar şimdi 390-400 TL oldu. Bende bugün bu indirimi görünce almaya karar verdim. Tabi test edemeyince ve böyle bir durum oluşunca içime bir kurt düştü. Benim de içimden değiştirmek geliyor ama 284 TL'ye bunu almış olmak bile o kadar yolu tekrar tepmeye gerek olup olmadığı konusunda düşündürüyor.

Edit: Faturada DirectCU II olarak görünüyor.

Ürün bu; Asus R7 260X-DC2OC-2GD5 2GB 128Bit Ekran Kartı Fiyatı ve Özellikleri - Gold.com.tr
Şimdi ürünü aldığım mağazayı aradım ve OEM ürünlerinde değişiklik yapamayacaklarını söylediler. Biraz komik bir durum oldu. Çok büyük bir ikilemde kaldım..

Keşke buraya yassaydınız. R7 265 441 TL.

sinerji.gen.tr: Sapphire R7 265 2GB 256Bit GDDR5 16X 441,79 TL

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maksimum 350 lira gibi bir fiyat verebilirdim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı