Golf 4 vs Focus 1 vs Audi A3

40300emre

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler diliyorum.

Konfor, sorunsuzluk ve usta konusunda, bu üç araç arasında hangisi daha iyi? Bilen ve kullananlar bilgilendirirse çok sevinirim.

Genel kullanımım şu şekilde olacak:

• Şehir içi günlük kullanım.
  • Yılda 1 sefer tatil uzun yol.
  • İlçede yaşadığım için usta konusunda sorun olmayan araç bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer uzun yol yapmıyor, ağırlıklı olarak şehir içi kullanıyorsanız; yalıtım gibi konuları ikinci plana atarak yakıt tüketimini önceliklendirebilirsiniz. Bu durumda hibrit araçlara yönelmenizi tavsiye ederim.

Bütçeniz ne kadar,ona göre daha iyi birşey tavsiye edebiliriz.
400-450 civarında

Eğer uzun yol yapmıyor, ağırlıklı olarak şehir içi kullanıyorsanız; yalıtım gibi konuları ikinci plana atarak yakıt tüketimini önceliklendirebilirsiniz. Bu durumda hibrit araçlara yönelmenizi tavsiye ederim.

Maalesef 400 450 bin TL bandında bütçem var.

Fiat Punto bakın. 1.3 dizel ve ya 1.4 benzinli motorları var. 1.4 olanları egea da olan motor gibi yağ yakmıyor diye biliyorum. Dizel tarafında ise euro 4 ve euro 5 motorları var. Euro 5'de partikül ile pek uğraşmak istemezsen euro 4 daha sağlıklıdır.

Fiat Punto bakın. 1.3 dizel veya 1.4 benzinli motorları var. 1.4 olanları Egea da olan motor gibi yağ yakmıyor diye biliyorum. Dizel tarafında ise euro 4 ve euro 5 motorları var. Euro 5'te partikül ile pek uğraşmak istemezsen euro 4 daha sağlıklıdır.

Teşekkür ediyorum kafamı çok karıştırmak istemiyorum bu üç araçtan birtanesinde kesin karar kılmak istiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı