Golf 7.5, 1.0 TSI Comfortline alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba herkese,

Geçtiğimiz yazdan beri araç piyasasını yakından takip ediyorum. Bir genç olarak özellikle sportif görünümlü hatchback araçlara odaklandım.

Yaklaşık 1 milyon TL bütçem var. Bu fiyat bandında alınabilecek araçlar arasında, genel olarak beklentileri karşılayan Golf 7 üzerinde karar kıldım.

Şu anda örnek olarak ilgilendiğim bir ilan var:
Araç otomatik vites, 140 bin kilometrede, Comfortline paket, iki ufak lokal boya mevcut ve fiyatı 990 bin TL.

140 bin kilometrede bir araca bu parayı vermek kafamı kurcalamıyor değil açıkçası.
Sizce bu araç tercih edilmeli mi?
Yoksa yerine Corsa, Ibiza gibi B segmenti sıfır araçlar için bütçeyi biraz daha zorlayıp para biriktirmek daha mı mantıklı olur?

Eğer Golf alınırsa bu kilometrede, nelere dikkat edilmesi gerekir?

Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
KMS'i biraz yüksek bence. Golf güzel ama bu bütçede farklı araçlara yönelmenizi tavsiye ederim golf için bence minimum 1.2 1.3 milyon.

Bu kilometrede Comfortline golf 7'ye bu para cok. Vag grubundan istiyorsan illa 1.2-1.3 civarina ıbiza fr 1.5 bakabilirsin ya da 1.1-1.2 milyon civarina temiz 1.0 scala bakabilirsin. Genc olarak sportif gorunum dedigin icin ıbiza fr seni bayağı tatmin eder aslinda performansi da fena degil giden bir arac.

İbiza fr yerine fabia monte carloda olabilir bence zaten yakın arabalar.

Arkadaşlar yarın aracı görmeye gidiyorum , B sınıfı araçlar haddinden fazla pahalı bence.
C sınıfı da yılının en iyilerinden biri olan Golfu deneyimlemek istiyorum.Ortalama 30 bin kilometre kadar binme niyetim var nasipse.Yorumlarınız için teşekkürler.

Arkadaşlar yarın aracı görmeye gidiyorum , B sınıfı araçlar haddinden fazla pahalı bence.
C sınıfı da yılının en iyilerinden biri olan Golfu deneyimlemek istiyorum.Ortalama 30 bin kilometre kadar binme niyetim var nasipse.Yorumlarınız için teşekkürler.

1.3 civarina cikabileceksen yeni Golf 8.5 var manuel olsa da 1.5 TSI motorla geliyor cok bos bir paket sayilmaz. 140K'da Comfortline Golf alacaksin zaten az binecegim diyorsun sen binerken DSG patlarsa ugrastirir belirteyim. Maksimum 850-900K edecek bir araba.

Arkadaşlar yarın aracı görmeye gidiyorum, b sınıfı araçlar haddinden fazla pahalı bence.
C sınıfı da yılının en iyilerinden biri olan golfu deneyimlemek istiyorum. Ortalama 30 bin kilometre kadar binme niyetim var nasipse. Yorumlarınız için teşekkürler.

Eğer alacaksanız özellikle şanzımanını kontrol ettirin hocam. Malum DSG'nin ismi lekeli diğerlerine göre.

Yarın en dolu paket ekspertize sokucam , orada neyi varsa çıkar herhalde.Kendim de bakıcam silkeleme , geçişlerde problem varmı diye , araç sahibi şanzıman yağı değişti diyor umarım öyledir , bakım geçmişi ve faturalarını talep edicem umarım mevcuttur.

Yarın en dolu paket ekspertize sokucam , orada neyi varsa çıkar herhalde.Kendim de bakıcam silkeleme , geçişlerde problem varmı diye , araç sahibi şanzıman yağı değişti diyor umarım öyledir , bakım geçmişi ve faturalarını talep edicem umarım mevcuttur.

Yag degisiminin cok da bir anlami yok hocam onemli olan kavrama. DSG'de kavrama degisimi gerekiyor zaten sorun cikardigi zaman. Silkeleme, titreme vs. ile cok anlasilabilir bir sey degil 0km Golf alsaniz da DQ200'lerde ozellikle alt viteslerde titreme, isinma vs. yasanabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı