Golf 7 İçin Aksesuar Önerisi

Rewill216

Kilopat
Arkadaşlar merhabalar. Nasipse yarın ilk aracım olarak 2013 model bir Golf 7 satın alıyorum. Alacağım aracın koltukları biraz kötü durumda. Ben de bu araca bir koltuk kılıfı almayı taktırmayı düşünüyorum. Dışarıdan geleceğim o yüzden İzmir içinde önerebileceğiniz bir yer var mıdır? Uğramışken araca belki 1-2 aksesuar da alabilirim.

Veya koltuk kılıfları dışında bu araç için önerebileceğiniz, güzel durur diyeceğiniz aksesuarlar var mıdır?

Arkadaşlar merhaba. Nasipse yarın ilk aracım olarak 2013 model bir golf 7 satın alıyorum. Alacağım aracın koltukları biraz kötü durumda. Ben de bu araca bir koltuk kılıfı almayı taktırmayı düşünüyorum. Dışarıdan geleceğim o yüzden İzmir içinde önerebileceğiniz bir yer var mıdır? Uğramışken araca belki 1-2 aksesuar da alabilirim.

Veya koltuk kılıfları dışında bu araç için önerebileceğiniz, güzel durur diyeceğiniz aksesuarlar var mıdır?

Öncelikle hayırlı olsun. Aracınızda yapacağınız değişikliklerde bütçeniz var ise u LED ön farlar ve 7,5 arka farlar çok güzel durur. Sakın arkadaki golf yazısını yeni SuperB'ler gibi ayrı yazdırmayın şahsen ben görünce öğürüyorum tiksintiden. Onun dışında beyine atılacak 2-3 ufak yazılım ve kapanmalı, LED'li ayna ile 2024 model arabaları aratmayacak bir araba olur.
Mesela:

Volkswagen-Golf-7-Uyumlu-Silver-Hareketli-Sinyal-U-Led-Far.jpg

1727039823821.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı