Golf 8.5 vs Passat B9

Ben sadece uzunluğundan tırstım. Passat'la Kadıköy gibi yerlerde sorun yaşar mıyım acaba? Sonuçta bir sürtme bile lokal boya.

Türkiye'ye getirilen VW araçlarda opsiyon yok denecek kadar az bizde istediğimizi bulamamıştık.
Biz valla Tiguan'ı aldığımız zaman 2 ay sunroof opsiyonlu araç beklemiştik. En sonunda da Avrupa'da bir bayiden bulmuştuk. 2 ay, 2014 için çok uzun bir süre.

Passat'larda opsiyonlar bu kadar az olmasa daha iyi olacaktı. Doğuş Oto getirdiği araçlarda sadece Black Style koymuş. Harman Kardon filan eklememişler.
Hocam her turlu Passat bombos bile olsa Golfe karsi tercih ederim, ayrica station arac ic hacim ve bagaj konusundan asiri kullanisli tek eksisi belki ikinci elde satarken olabilir.

Açıkçası Passat'ın iç mekanı daha sportif geldi. Volvo benim yaşıma çok uygun değil. Çok ağır abi arabası. Bir de 180 handikapı var. Tiguan'la 190'a çıkabiliyorken 2 buçuk katı fiyatındaki araçla 180'de kalmak canımı sıkar.

Şahsi fikrim S60, V60, XC60 normal gençlere yönelik arabalar. S90, V90, XC90 biraz daha büyük kesimlere hitap ediyor.
En nihayetinde altınızda 4 çeker 250 HP bir araba oluyor hem yol tutuş hem gidiş açısından gayet başarılı. Topspeed konusunda ise limit kaldırıyorlar. Limitörsüz ile rahat 250 göreceğini düşünüyorum.
Uzun lafın kısası 2.5 milyon bütçe ile 1.5 Passat almazdım.

Son düzenleme:
Ben sadece uzunluğundan tırstım. Passat'la Kadıköy gibi yerlerde sorun yaşar mıyım acaba? Sonuçta bir sürtme bile lokal boya.

Biz vallahi Tiguan'ı aldığımız zaman 2 ay sunroof opsiyonlu araç beklemiştik. En sonunda da Avrupa'da bir bayiden bulmuştuk. 2 ay, 2014 için çok uzun bir süre.

Uzunluk dezavantaj şoförlüğüne güvenmiyorsan pek tercih etme.

2025'te çoğu aracın ekranını büyüttüler sanırsam ama dijital klima olayına hala alışamadım.
O konuda bende katılıyorum. Klima tuşlu olmalı kesinlikle. Zaten bu B8.5'larda olan dokunmatik direksiyondan da nefret ediyordum. Doğru yola girip tuşluya geri dönmüşler.

Bence 12.9 da ideal siz bilirsiniz.
Muhtemelen öyle olacak. Sırf 2 inç için 2025 parası verilmez gibi düşündüm.

Şahsi fikrim S60, V60, XC60 normal gençlere yönelik arabalar. S90, V90, XC90 biraz daha büyük kesimlere hitap ediyor.
En nihayetinde altınızda 4 çeker 250 HP bir araba oluyor hem yol tutuş hem gidiş açısından gayet başarılı. Topspeed konusunda ise limit kaldırıyorlar. Limitörsüz ile rahat 250 göreceğini düşünüyorum.
Uzun lafın kısası 2.5 milyon bütçe ile 1.5 Passat almazdım.
Gönül isterdi 2.0 TSI 4Motion Passat'ların fiyatı bu kadar uçuk olmasaydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı