Çözüldü Golf aracın modeli nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba bu fotoğraftaki modeldeki golfler çok hoşuma gidiyor. Body kit vb. de var sanırım. İyi bir üniversite kazanırsam araba alınacak şimdiden araştırmaya başladım.
Hangi model? Yapılan değişimler neler?

IMG_20240915_211017.jpg

Merhaba bu fotoğraftaki modeldeki golfler çok hoşuma gidiyor. Body kit vb. de var sanırım. İyi bir üniversite kazanırsam araba alınacak şimdiden araştırmaya başladım.

Eki Görüntüle 2311406
Fotoğraftaki araç Golf 7'dir muhtemelen Golf 7.5R dönüşümü yapılmış farın çakmalığından, bariz belli, tampon da 7.5R.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fotoğraftaki araç Golf 7'dir muhtemelen Golf 7.5R dönüşümü yapılmış farın çakmalığından, bariz belli, tampon da 7.5R.
Golf 7 alanların çoğu direk 7.5R body kit far stop sanki yanında hediyeymiş gibi yaptırıyorlar😆

Hocam bu Golf'lerin 7, 7.5 neye göre oluyor?
2012'den 2016'ya kadar Golf 7 yani makyajsız kas
2016'dan 2019'a kadar olan kasa da Golf7.5 diyee adlandırılıyor 7.5'ta birkaç yenilikler geldi, tampon far düzeltmeleri oldu...

Eki Görüntüle 2311406

Golf 7'den dönüşüm 7.5 alacağıma giderim cillop gibi Seat leon fr çekerim bence daha yahşi arabalar.

Böyle bir şey yapmam için golf 7, 7.5r far ve tampon almam gerekir yani.

Direkt Golf 7.5 alın.

Golf 7'den dönüşüm 7.5 alacağıma giderim cillop gibi Seat leon fr çekerim bence daha yahşi arabalar.

Direkt Golf 7.5 alın.
Leon'u Golf'e tercih etme sebebinizi öğrenebilir miyim? Merak ettim sadece.

Ya da bir çılgınlık yapıp 7.5 alabilirsiniz.
7.5 alıp R tampon alır ama piyasaları şuan ne alemde net bir şey söyleyemem, biri 2012-2016 aralığında biri 2016-2019.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı