Çözüldü Golf aracın modeli nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba bu fotoğraftaki modeldeki golfler çok hoşuma gidiyor. Body kit vb. de var sanırım. İyi bir üniversite kazanırsam araba alınacak şimdiden araştırmaya başladım.
Hangi model? Yapılan değişimler neler?

IMG_20240915_211017.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Far, stop, tampon alsan benzetirsin isteğe bağlı hayalet ekranda takarsan güzel olur sonrasında. Stage 1 bile buna yeter biraz da ses çıkarsın istersen açık hava filtresi takabilirsin.
7.5R'a benzetmek için 2sinde de her türlü far tampon falan alacağım yani. Egzoz,jant falan onlar en garanti iş. Göz ucuyla bir baktım 7 ile 7.5 arasında 150-200k falan oynuyor. Değer mi arada ki farka? Ne farkı var özellik olarak?

7.5R'a benzetmek için 2sinde de her türlü far tampon falan alacağım yani. Egzoz,jant falan onlar en garanti iş. Göz ucuyla bir baktım 7 ile 7.5 arasında 150-200k falan oynuyor. Değer mi arada ki farka? Ne farkı var özellik olarak?
Bana göre yeni her zaman daha iyidir, mesela hiç 7.5R bodykit yapma arabaya full stock gözüyle bak tamam mı dıştan bakınca 7.5 göze daha hoş geliyor içine binince kullanılan multimedya sistemi daha yeni bunları geç 1.5 TSI yeni motor zaten hala kullanılıyor. yani bana göre 7.5 bu herkese göre değişkenlik gösterir.

Eğer far ve tamponları değişeceksen 7.5 Comfortline almanın bir mantığı yok. Daha düşük km de golf 7 bakmak daha mantıklı. Dizel istiyorsan 1.6, benzinli ise 1.4-1.5 bakmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı