Golf vs Civic

merttokat35

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar grupta yeniyim bütçeme göre araba almak istiyorum fakat bu iki araç arasında çok takıldım.

Golf 1.6 FSI Comfortline 2005 model (hiç tüp takılmamış)

Civic 1.8 Sport otomatik 2008 model (Benzin ve tüplü)

Bu iki araç arasında çok kaldım Eğer daha önce kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursalar çok sevinirim, genel kullanımı şehir içi olacak haftada 2-3 kez.

1.6 fsi temiz kullanılmadıysa cidden sıkıntı yaşatır özellikle eski vag grubundan uzak durun. Civic genç kullanıcıdan ise vazgeçin ama Japon bakın yine. 1.8 Civic manuel kullanan arkadaşım vardı yağ bakımı dışında sanayiye pek uğramazdı genel olarak iyi araba.

Kilometresi de önemli.
Herkese merhaba, arkadaşlar grupta yeniyim bütçeme göre araba almak istiyorum fakat bu iki araç arasında çok takıldım.

Bu iki araç arasında çok kaldım Eğer daha önce kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursalar çok sevinirim, genel kullanımı şehir içi olacak haftada 2-3 kez.
Civic kaç kmde?

Km'leri yakinsa 2005 Vag grubu alinmaz. Tercihim bariz sekilde Civic.

Bencede eski Japonlar harika. Şimdiler harakiriden vazgeçmişler ateizme gitmişler. Hani doğru düzgün üretemeyince kendini götürüyordu ya. Artık Civic'te pek o kalmadı dandikleşti.

Ama eskisi kullanılır.

Her araba oyle oldu maalesef ama yine de ben gunumuzde Japoncuyum, cidden adamlar mekanigi mukemmel derecede sorunsuz yapiyorlar ve arabalarinin arkasindalar, ama kaporta konusundan kotuler.

Her araba oyle oldu maalesef ama yine de ben gunumuzde Japoncuyum, cidden adamlar mekanigi mukemmel derecede sorunsuz yapiyorlar ve arabalarinin arkasindalar, ama kaporta konusundan kotuler.

Şimdi Toyota'ya bayılıyorum. Yeni hibrit Toyota'lar özellikle muazzam. Çok yeni Civic'lere bakmadığım için siz daha bilgilisinizdir.

Bencede eski Japonlar harika. Şimdiler harakiriden vazgeçmişler ateizme gitmişler. Hani doğru düzgün üretemeyince kendini götürüyordu ya. Artık Civic'te pek o kalmadı dandikleşti.

Ama eskisi kullanılır.
92 model 1.5 civic kullanıcısıyım bende ve su ana kadar hiç sanayiye gitmedim üstelik 400 bin km üstü ve lpg vardı otobanda vs surekli 160 170 giderdim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı