Good bye lenin gerçek oluyor!

Yani görüldüğü üzere parayı nereye gömeceklerine dahi güdülüyor ipimde kuşağım Z :D

Parasın ne olduğunun bilincinde olmadığı gibi bu güdüğüm Z kuşağı, parasın tasarruf etmeyi de parasından istifade etmeyi de bilmiyor ve dolayısıyla güdüğüm Z, ağlıyor da ağlıyor.
Ağlama INGA Z kuşağı dur sana bak şeker vereyim sende gel şu inşaatın oraya atla arabaya diyor.

Kuşağım Z hemen diyor ve dur hemen bir TİKTOK çekeyim diyor.

ONLY FANS yapayım diyor, TWİTTER şu bu ifşasın yapayım diyor, ve komidin üstünde yeşili gördükten sonrada tüm dünyasın onun oluyor mutlu oluyor a gapçik.

Ve bunu da bir onur şeref karakter haysiyet namus atfeden bir kuşak?

Bana boomer diye aşağıladıkları kuşağın genelev kraliçesi manukyan'ı hatırlatıyor.

Hani o da diyordu ya, namusumla bu işi yapıyorum diye:D

Namusuyla ONLY FANS yapan ONUR yapan onur muhabbetin LGBT yapan bir ipimde kuşağım Z

harbi var ya bunları ileride gelecekte çok uzak gelecekte insanlara anlatmak ulaştırmak lazım.

Böylesin bir kuşak vardı falan diye:D

Boomer ile Zoomer arasındaki fark birisin geleceği diğerin geçmişi.

İkisin aynı muhabbet valla :D

@ZCPS21 Bide bunlar öylesin benimsemişler ki Lubunca konuşuyorlar ya, sanırsın bana 18 19.Yüzyıllar Trans seks işçisi ellam, Bide Lubuncasın konuşmayı da bir şey sanıyorlar üstüne gapçikler bide buna özeniyorlar.

Ya valla Z kuşağını bir akademik vaka olarak ele alıp ileride bütün dünyaya bu kuşak böyleydi, hatta var ya bilemiyorum belki ileride uzak gelecekte..

Z kuşağın insanını görünce insanlar yüzlerini çevirirler uzaklaşırlar hemen oradan.

Çünkü hakikaten bu kuşak çok tehlikeli abi.

Para getirisi yoksa bitirmeleri normal.

Son düzenleme:
Yani görüldüğü üzere parayı nereye gömeceklerine dahi güdülüyor ipimde kuşağım Z :D

Parasın ne olduğunun bilincinde olmadığı gibi bu güdüğüm Z kuşağı, parasın tasarruf etmeyi de parasından istifade etmeyi de bilmiyor ve dolayısıyla güdüğüm Z, ağlıyor da ağlıyor.
Paranın değeri yokki be gülüm, geçenlerde bir karışık ekmek ve kola aldım gitti 140 kağıt.

Eskisi gibi bin-iki bin lira falan ödeyerek Broadway, Civic alınsa seve seve para biriktirip sağ koltuğa kız atarım ama uyduruk bir şey için yıllar boyu kazanacağım para ile külüstür araba almak koyuyor bana.

O sebeple ne yapıyoruz? Karnımızı doyuruyoruz.
Aynı anda fakir, aç ve yoksul olamayız, bari sağlıklı beslenelim. 😀

Ya valla Z kuşağını bir akademik vaka olarak ele alıp ileride bütün dünyaya bu kuşak böyleydi, hatta var ya bilemiyorum belki ileride uzak gelecekte..

Z kuşağın insanını görünce insanlar yüzlerini çevirirler uzaklaşırlar hemen oradan.

Çünkü hakikaten bu kuşak çok tehlikeli abi.
Boşver. Y, X ve Alfa kuşağı da bir cacığa yaramadı. Suçu kuşaklarda değil eğitimde aramalıyız.

Öylesin enflasyon devalüasyonun yapısal sopa olduğunu sende biliyorsun be başqan

140 TL olanda, tasarrufun dibini ekmekle sıyıran piyasa ekonomin teşebbüsün yabancı mevduat bunlar.

Yahu zaten suçu bunlarda toplumda arayacaksın @ZCPS21 öncesin kuşakta sonrasın kuşakta arasın kuşakta tümden toplum denilen kara cahilin siluet ya.

Bir şeyler yapmaya eylemin davranış icra edince düzenlik edince, bozukluğun en dik alasını en şiddetlisinden icra eden de bunlar senin üstünde?

Cahil olanda Liboş olanda Yobaz olanda bunlar, böyle kalsa iyi sana kötülük eden kötücül olanlarda bunlar.

Gayri safi milli hasılasın muhabbeti döndüreceğim diye yapısal değişikliğin kabulü, musluğun kredi pompala, arabasın şu bu varlık pompala, bir de üstüne mega projeler?

Sonra da verdiğin krediyi de varlığın da üstüne konduğun gibi, mega projelerinde tasarrufunu al üstüne, üstüne öde bakam borcu yeğenim deyip kölen yap limitsiz.

Enflasyonla devalüasyonla değneğin kırbacın motive et AH UH diyen anırsın insanlarda :D

Türkiye'nin bu kadar kıt akıllı olduğunun örneğini pekala, Afrika'dan göç edip de Türkiye'sin ayak uyduran Çorum'da okuyan zatı deniz Amir bey'den görelim.

Güdüğün Z kuşağım Sosyal medyasından gelir abanmaca sarmalında Amir en azından klasiğim ibiş Z den daha akıllı ellam ke :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Paranın değeri yokki be gülüm, geçenlerde bir karışık ekmek ve kola aldım gitti 140 kağıt.

Eskisi gibi bin-iki bin lira falan ödeyerek Broadway, Civic alınsa seve seve para biriktirip sağ koltuğa kız atarım ama uyduruk bir şey için yıllar boyu kazanacağım para ile külüstür araba almak koyuyor bana.

O sebeple ne yapıyoruz? Karnımızı doyuruyoruz.
Aynı anda fakir, aç ve yoksul olamayız, bari sağlıklı beslenelim. 😀

Boşver. Y, X ve Alfa kuşağı da bir cacığa yaramadı. Suçu kuşaklarda değil eğitimde aramalıyız.

Öylesin enflasyon devalüasyonun yapısal sopa olduğunu sende biliyorsun be başqan

140 TL olanda, tasarrufun dibini ekmekle sıyıran piyasa ekonomin teşebbüsün yabancı mevduat bunlar.

Yahu zaten suçu bunlarda toplumda arayacaksın @ZCPS21 öncesin kuşakta sonrasın kuşakta arasın kuşakta tümden toplum denilen kara cahilin siluet ya.
Televizyondaki liberaller gibi ileri geri konuşup toplumu suçluyoruz ama asla değişen bir şey olmuyor. Bizim toplumun bir şeyi değiştirmeye gönlü yok.

@ZCPS21 Sen Rease ol bende Finch olak bari :D

televizyondaki liberallere kanıp kanıp yani gelenek karizmatik otorite figürlere, gelenek medyasın sosyal medyasın kanıp kanıp, ona buna bozukluk edende bu milyon güdüğüm Z sürüsünden liboşla, güdüğüm Y kuşağın yobazı ortaklığın?

Yani yobaz liboş ortaklığın?

İşte bütün mesele, toplum denilen silueti Türk milletin bir şebekten bir orangutandan farksız insansı olmasıdır ellam ke.

Türkiye'de şebekler oy kullanamıyor diye biliyorum ama nasıl oluyor da milyonlarca şebek türkiye'de oy kullanıyor.

Pardon özür dilerim, yasama yürütme yargı bütün devlet aygıtları şebeklerin elindeydi demi pardon :D

Televizyondaki liberaller gibi ileri geri konuşup toplumu suçluyoruz ama asla değişen bir şey olmuyor. Bizim toplumun bir şeyi değiştirmeye gönlü yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı