moralman Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 15 Ekim 2022 #1 Good Home markalı portatif klimam sıcakta çalışırken bir anda öterek "FU" hatasını verdi. "FU" hatasını Google'da aradım fakat bulamadım. Fişini tak çıkar yaptığımda ise anında ötüp yine aynı hatayı vermeye başlıyor. Ne yapmam gerek?
Good Home markalı portatif klimam sıcakta çalışırken bir anda öterek "FU" hatasını verdi. "FU" hatasını Google'da aradım fakat bulamadım. Fişini tak çıkar yaptığımda ise anında ötüp yine aynı hatayı vermeye başlıyor. Ne yapmam gerek?
Elohim Hectopat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 552 Çözümler 10 Yer İstanbul 15 Ekim 2022 #2 FU > Full Unit Klimanızın su tankı yoğunlaşan su nedeniyle dolmuş sanırım. Bir kontrol edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
FU > Full Unit Klimanızın su tankı yoğunlaşan su nedeniyle dolmuş sanırım. Bir kontrol edebilirsiniz.
KS KS moralman Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 15 Ekim 2022 #3 Elohim dedi: FU > Full Unit Klimanızın su tankı yoğunlaşan su nedeniyle dolmuş sanırım. Bir kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Az önce çözdüm sorunu. Sorun su değilmiş filtreleri tozdan tıkanmış. Temizledim, yine de teşekkürler. Elohim dedi: FU > Full Unit Klimanızın su tankı yoğunlaşan su nedeniyle dolmuş sanırım. Bir kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güncelleme, yine aynı hatayı verdi. Bir daha temizledim ve düzelmedi. Suyunu da akıtıyor, su açısından problem yok. Başka ne olabilir? Son düzenleme: 15 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Elohim dedi: FU > Full Unit Klimanızın su tankı yoğunlaşan su nedeniyle dolmuş sanırım. Bir kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Az önce çözdüm sorunu. Sorun su değilmiş filtreleri tozdan tıkanmış. Temizledim, yine de teşekkürler. Elohim dedi: FU > Full Unit Klimanızın su tankı yoğunlaşan su nedeniyle dolmuş sanırım. Bir kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güncelleme, yine aynı hatayı verdi. Bir daha temizledim ve düzelmedi. Suyunu da akıtıyor, su açısından problem yok. Başka ne olabilir?