Goodbydpi açık olmasına rağmen Discord açılmıyor

Ömer Bekir0618

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Masaüstü: Ekran Kartı:Asus ProArt RTX 4070 SUPER OC Edition 12 GB VRAM İşlemci: Intel İ7 12700f Ram: GSkill 1x16 gb ddr5 5600 mHz Ssd: Mld 1TB m.2 ssd Anakart: Asus H610 M-H D4 Sıvı Soğutucu: MSI MAG Coreliquid M240 240 MM Sıvı İşlemci Soğutucu Kasa: Rampage PROLIX 850W 80+ Bronze
Herkese selamlar, 3 gündür Discord'umda bir sıkıntı var. Normalde GoodbyeDPI kullanıyordum ve GoodbyeDPI ile sorunsuz açılıyordu ve birkaç arkadaşa daha yüklettirmiştim. Son 3 gündür Discord'um açılmıyor. Discord'u sildim yine yükledim değişmedi fakat Google üzeirnden GoodbyeDPI ile girebiliyorum. Daha sonra GoodbyeDPI'ı sildim ve bir daha yükledim fakat sorun aynı. Çözümü nedir acaba?

Ekran görüntüsü 2025-06-25 153028.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar, 3 gündür Discord'umda bir sıkıntı var. Normalde GoodbyeDPI kullanıyordum ve GoodbyeDPI ile sorunsuz açılıyordu ve birkaç arkadaşa daha yüklettirmiştim. Son 3 gündür Discord'um açılmıyor. Discord'u sildim yine yükledim değişmedi fakat Google üzeirnden GoodbyeDPI ile girebiliyorum. Daha sonra GoodbyeDPI'ı sildim ve bir daha yükledim fakat sorun aynı. Çözümü nedir acaba?

Eki Görüntüle 2520269

1.1.1.1 sitesinden indirin uygulamayı o direk açıyor ama yavaşlatıyor bayağı.

Eki Görüntüle 2520269
Kaspersky yüklü mü pc de?

1.1.1.1 sitesinden indirin uygulamayı o direk açıyor ama yavaşlatıyor bayağı.
normalde goodbyedpi kullanıyordum 1.1.1.1 zaten eskiden kullanıyordum o yüzden o işe bulaşmak istemiyorum

Başka bir VPN ile denediniz mi genellikle herkeste oluyor.
hotspot shield kullanıyordum onunla giriyordum ama yavaşlatmak istemiyorum

Kaspersky yüklü mü pc de?
hayır

normalde goodbyedpi kullanıyordum 1.1.1.1 zaten eskiden kullanıyordum o yüzden o işe bulaşmak istemiyorum

hotspot shield kullanıyordum onunla giriyordum ama yavaşlatmak istemiyorum

hayır
Recep Baltaşın bir videosu var. Goodbye dpi ı direkt kendin servis olarak yükleyip siliyorsun. Youtube'a yaz görürsün. Ben onu kullanıyorum. Normal goodbyedpi indirince açılmıyor bende de.

Normalde GoodbyeDPI kullanıyordum 1.1.1.1 zaten eskiden kullanıyordum o yüzden o işe bulaşmak istemiyorum.

Hotspot Shield kullanıyordum onunla giriyordum ama yavaşlatmak istemiyorum.

Hayır.

VPN de sıkıntı var çünkü genellikle böyle oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı