Arkadaşlarla Discord kapandığı günden beri goodbydpı kullanıyoruz. Bugün arakdaşım bir SS attı. Acaba virüs olabilir mi bende de aynısı var.
Arkadaşlarla Discord kapandığı günden beri goodbydpı kullanıyoruz. Bugün arakdaşım bir SS attı. Acaba virüs olabilir mi bende de aynısı var.
Kaspersky indirirken virüs buluyor ben cesaret edemedim.
yok hocam virüs veya miningle alakası olmayan bir dosya, ağ trafiğiyle alakalı olduğunu hatırlıyorum ama içiniz rahat edicekse tr sürümünü kullanıyosanız silip orjinalini yükleyin.Arkadaşlarla Discord kapandığı günden beri goodbydpı kullanıyoruz. Bugün arakdaşım bir SS attı. Acaba virüs olabilir mi bende de aynısı var.
Kaspersky evet uyarı veriyor ama uyarının ismine baktığınızda not-a-virus yazıyor. Ayrıca o Bitcoin adresi dedikleri gibi bağış için. Ve eğer GoodbyeDPI'ın RC3 sürümünden başka sürüm yüklerseniz o uyarı vermeyecektir. Sadece RC3 sürümünde veriyor.
Ben istisnalara ekledim GoodbyeDPI klasörünü öyle kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.