Goodbydpı virüs olabilir mi?

WrieN

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Arkadaşlarla Discord kapandığı günden beri goodbydpı kullanıyoruz. Bugün arakdaşım bir SS attı. Acaba virüs olabilir mi bende de aynısı var.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    97,3 KB · Görüntüleme: 117
Arkadaşlarla Discord kapandığı günden beri goodbydpı kullanıyoruz. Bugün arakdaşım bir SS attı. Acaba virüs olabilir mi bende de aynısı var.

Readme metin belgesinin içinde açıklıyor. Bu Bitcoin adresi GoodbyeDPI'ı yapan adamın adresi. Bağış atmak isteyen biri olursa diye koyulmuş. Bende kullanıyorum bir sıkıntı olmadı. Ama eğer içim rahat olsun diyorsanız WARP kurabilirsiniz.

Türk versyonunu mu indirdiniz acaba?

yok hocam virüs veya miningle alakası olmayan bir dosya, ağ trafiğiyle alakalı olduğunu hatırlıyorum ama içiniz rahat edicekse tr sürümünü kullanıyosanız silip orjinalini yükleyin.

Kaspersky kullanıyorsanız WARP kullanmanızı tavsiye ederim. Öbür türlü GoodbyeDPI'ı hiçbir şekilde kullanamazsınız. Ayrıyeten GoodbyeDPI miningle alakası yok. Dediğim gibi bağış yapmak isteyenler için konulmuştur.
İçim rahatlasın diyorsanız aşağıdaki yazıyı okuyabilirsiniz:

1740329680659.png

Kaspersky evet uyarı veriyor ama uyarının ismine baktığınızda Not-a-virus yazıyor. Ayrıca o bitcoin adresi dedikleri gibi bağış için. Ve Eğer Goodbyedpi'ın Rc3 sürümünden başka sürüm yüklerseniz o uyarı vermeyecektir. Sadece Rc3 sürümünde veriyor.
Ben istisnalara ekledim Goodbyedpi klasörünü öyle kullanıyorum.

Kaspersky evet uyarı veriyor ama uyarının ismine baktığınızda not-a-virus yazıyor. Ayrıca o Bitcoin adresi dedikleri gibi bağış için. Ve eğer GoodbyeDPI'ın RC3 sürümünden başka sürüm yüklerseniz o uyarı vermeyecektir. Sadece RC3 sürümünde veriyor.
Ben istisnalara ekledim GoodbyeDPI klasörünü öyle kullanıyorum.

Sizin yaptığınız da güzel mantıkmış öyle de kullanabilirsiniz bende Norton var sıkıntı çıkarmıyor :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı