Goodbye DPI çalışmamaya başladı

Hocam ona rahmen olmadi.

Merhaba, Türkiye için özel olarak sıfırdan oluşturduğum buradaki GoodbyeDPI Türkiye deposunu dener misin?

NOT: Türkiye için daha önce hazırlanmış olan GoodBye DPI Turkey ile hiç bir bağlantısı yoktur.

Önceki sürüm ile bu sürüm arasındaki fark nedir?
  • Önceki sürümde hala Yandex DNS'leri kullanılmaktadır.
  • Bu sürümde Türkiye için en hızlı ve güvenli olan DNS hizmetleri alternatif olarak sıralamalı olarak eklenmiştir.

Lütfen sonucu burada bizimle paylaşır mısın?

Merhaba, Türkiye için özel olarak sıfırdan oluşturduğum buradaki GoodbyeDPI Türkiye deposunu dener misin?

NOT: Türkiye için daha önce hazırlanmış olan GoodBye DPI Turkey ile hiç bir bağlantısı yoktur.

Önceki sürüm ile bu sürüm arasındaki fark nedir?
  • Önceki sürümde hala Yandex DNS'leri kullanılmaktadır.
  • Bu sürümde Türkiye için en hızlı ve güvenli olan DNS hizmetleri alternatif olarak sıralamalı olarak eklenmiştir.

Lütfen sonucu burada bizimle paylaşır mısın?
kral yaptigin dosya guzelmis eyvallah benim icin calisti soyleyeyim ayrica modem DNS lerinide google dnsleri ayarladim suan giremedigim yer yok

nasıl hallettiniz? halledebildiniz mi dc giremiyorum
GoodBye DPI çalıştıramayan arkadaşlar için hazırlamış olduğum yeni bir sürüm mevcut; gelecekte sorun yaşayan arkadaşlar dilerse bu sürümü indirip kullanabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı