Goodbye DPI çalışmıyor

emn26

Femtopat
Daha fazla  
Dün 13 Mart'da arkadaşımla oyun oynamak için Discord'u yine her zamanki gibi ilk DPI sonra da Discord uygulamasını açtım fakat Update failed hatası aldım sildim yükledim. Web'den denedim ama sadece yükleniyor kısmında kaldı. Normal VPN ile girilebiliyor sadece. Çözümü var mıdır ya da bu şekilde erişim yasağı olan uygulamalara girmek için ping etkilemeyen VPN ya da DPI benzeri bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende olduğunda service i siliyordum kapa aç yaptıktan sonra Ipconfig /flushdns yapıyordum sonra yeniden açıyordum oluyordu bazen uzun süre çalışmadıktan sonra silip bekleyince kuruyordum öyle düzeliyordu splitwire kullanabilirsiniz.

• Ipconfig /release
  • Ipconfig /renew
    Bir de bunları yazıyordum şimdi fark ettim DNS 8.8.8.8 yaparsan belki işine yarar

Bende olduğunda service i siliyordum kapa aç yaptıktan sonra Ipconfig /flushdns yapıyordum sonra yeniden açıyordum oluyordu bazen uzun süre çalışmadıktan sonra silip bekleyince kuruyordum öyle düzeliyordu splitwire kullanabilirsiniz.

• Ipconfig /release
  • Ipconfig /renew
    Bir de bunları yazıyordum şimdi fark ettim DNS 8.8.8.8 yaparsan belki işine yarar.

Hocam bu dediklerinizi CMD'ye mi yazıyoruz anlatabilir misiniz tam anlamadımda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı