Goodbye DPI güvenli midir?

İstisnalara ekleyebilirsiniz hem Kaspersky'ı kapatıp korumayı düşürmemiş olursunuz hem de GoodbyeDPI'ı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Hocam çalışmıyor öyle. Direkt Kaspersky'i devre dışı bırakmak gerekiyor. Bende de Kaspersky var istisnalara eklemeyi denedim işe yaramıyor.

Bende gayet işe yaradı Ethernet kullanıyorsanız problem çıkartabiliyor sanırım.
Öyle bir şey olduğunu ilk defa duydum. Evet hocam ethernet kullanıyorum. Acaba bir şekilde çalıştırma ihtimalim var mıdır?

Bende gayet işe yaradı Ethernet kullanıyorsanız problem çıkartabiliyor sanırım.
Hangi dosyayı istisnalara ekleyeceğim?

Hocam üst kısımda dosyanın konumu yazıyor alttaki nesne türü dosyanın ismi değil belirteyim öncelikle virüs olmadığı kesin Kaspersky'ı açtığınızda zaten bildirim gelir bildirime gidip sil tuşunun sağındaki oka tıklayıp istisna ekle diyeceksiniz otomatik konumu vs. seçiyor zaten ama dediğim gibi belki Ethernet sıkıntı çıkartabilir.

Dosya Ekleri

• 1755706911960.png
    1755706911960.png
    53,1 KB · Görüntüleme: 15
Hocam üst kısımda dosyanın konumu yazıyor alttaki nesne türü dosyanın ismi değil belirteyim öncelikle virüs olmadığı kesin Kaspersky'ı açtığınızda zaten bildirim gelir bildirime gidip sil tuşunun sağındaki oka tıklayıp istisna ekle diyeceksiniz otomatik konumu vs. seçiyor zaten ama dediğim gibi belki Ethernet sıkıntı çıkartabilir.

Tamam hocam birazdan PC'ye geçip deneyeceğim.

Hocam şimdi denedim de çalışmadı maalesef sanırım Ethernet'le alakalı bir durum var dediğiniz gibi.

Son düzenleme:

Hocam laptopu kapatıp açınca 2. deneyişimde Roblox açılmıyor neden tek seferlik oluyor bende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı