Goodbye DPI kullanmak ne kadar güvenli?

zerox666

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba forumda bu başlık adı altında bayağı konu açılmış ama çok net cevaplar verilmemiş, bu sistemin çalışma planı arka planda ne gibi şeyler uyguluyor? Birkaç yerde güvenlik sorunu yaşanabileceği şeyler hakkında şeyler gördüm. Kredi kartı işlemleri hesap bilgilerinin çalınması gibi bazı sorunların olabileceği türde şeyler gördüm. Kullanan arkadaşlar veya scriptleri bilen inceleyen kişiler ne düşünüyor bu konuda?

Merhaba forumda bu başlık adı altında bayağı konu açılmış ama çok net cevaplar verilmemiş, bu sistemin çalışma planı arka planda ne gibi şeyler uyguluyor? Birkaç yerde güvenlik sorunu yaşanabileceği şeyler hakkında şeyler gördüm. Kredi kartı işlemleri hesap bilgilerinin çalınması gibi bazı sorunların olabileceği türde şeyler gördüm. Kullanan arkadaşlar veya scriptleri bilen inceleyen kişiler ne düşünüyor bu konuda?
Ben Discord yasaklandığı dönemin başından beri kullanıyorum sorun yok. Zaten açık kaynak kodlu bir yazılım, sorun çıkarmaz yamuk yapmaz merak etmeyin :)

GitHub'dan indirirsen sorun olmaz. Zaten açık kaynak kodlu herhangi bir sorun göremedim ben, araştırmıştım. 1 aydır kullanıyorum. 2 tane açılış yöntemi var birisi manuel birisi otomatik PC açılınca kendini başlatıyor, sadece kullanırken manuel olarak açıp kapatabilirsin ama terminal arkada açık kalıyor diye biliyorum, pencere olarak yani.

Bende aktif olarak kullanıyorum. bir sorun yaratmadı.

Bu sistem Discord haricinde tamamen sistemi değiştirdiği için bazı sitelere giriş yapılmadığı ile alakalı bir şeyler gördüm bu durumu yaşayan var mı? Ekstra olarak terminal olarak vs bazı değişiklik yapıyor bu program genel olarak Windows'un tüm ayarlarına erişebiliyor mu güvenlik ayarlarına etkisi oluyor mu? Dosyaları okuma yazma değiştirme gibi yetkisi oluyor mu?

Bu sistem Discord haricinde tamamen sistemi değiştirdiği için bazı sitelere giriş yapılmadığı ile alakalı bir şeyler gördüm bu durumu yaşayan var mı? Ekstra olarak terminal olarak vs bazı değişiklik yapıyor bu program genel olarak Windows'un tüm ayarlarına erişebiliyor mu güvenlik ayarlarına etkisi oluyor mu? Dosyaları okuma yazma değiştirme gibi yetkisi oluyor mu?
Hocam bu programın hiçbir olumsuz etkisini görmedim ben. Ne bir dosya değişti ne bir güvenlik açığı oluştu. Yalnızca GoodbyeDPI açıkken pttavm.com'a giremiyorum o kadar :D

Manuel kullanmak mı daha mantıklı yoksa otomatikde mi hangisi daha rahat ve pingde dalganalanma vs yaşatıyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı